Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook εφαρμογής Maybelline New York, Greece

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook εφαρμογής Maybelline New York, Greece

Το 2011, η intros.gr ανέλαβε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη μιαςFacebook εφαρμογής, ενός προωθητικού διαγωνισμού για την εταιρεία Maybelline New York, μέσω της σελίδας των φίλων (fan page) στο Facebook, τον οποίο εκπόνησε μεγάλη διαφημιστική εταιρεία, συνεργάτης της intros.gr.

Το έπαθλο του διαγωνισμού ήταν κάθε εβδομάδα ένα καλοκαιρινό σετ μακιγιάζ κατόπιν κλήρωσης.

Αυτό που έπρεπε να κάνουν οι χρήστες ήταν, αφού αποδεχθούν τους όρους του διαγωνισμού, να παρακολουθήσουν ένα σύντομο video με μία ιστορία αγάπης, και να φτίαξουν το δικό τους τέλος τις ιστορίας.

Κατόπιν έπρεπε να προσκαλέσουν τους φίλους τους στο διαγωνισμό. Με αυτό τον τρόπο αύξαναν τις πιθανότητες νίκες αφού σε όσους περισσότερους έστελναν πρόσκληση τόσο περισσότερες συμμετοχές θα είχαν στο διαγωνισμό.Τέλος θα έπρεπε να κοινοποιήσουν ότι συμμετέχουν στον διαγωνισμό στο wall τους.

Τέτοιοι διαγωνισμοί στο Facebook, δίνουν στις Fan Page των εταιρειών μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις. 

Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος αυτών των Facebook applications, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για καμία εταιρεία.

Γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη!!  Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!!!

Στην intros.gr  έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις μικρές ή μεγάλες, και προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις,