Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook εφαρμογής Microsoft and Sony Quiz

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook εφαρμογής Microsoft and Sony Quiz

Το 2012, μία διαφημιστική εταιρεία, εκ των συνεργατών μας, εμπνεύστηκε ένα διαγωνισμό στο Facebook για τις εταιρείες Microsoft και Sony, στην σελίδα φίλων της Microsoft (fan page), για την προώθηση τόσο του Sony Vaio, όσο και των Windows 7, με έπαθλο ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της συγκεκριμένης Facebook εφαρμογής την ανέθεσαν στην intros.gr.

Η ιδέα ήταν, αφού αποδεχθούν τους όρους του διαγωνισμού, οι χρήστες  να απαντήσουν  σε απλές ερωτήσεις που αφορούσαν τόσο το Sony Vaio όσο και της εφαρμογές των Windows 7. Οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις ήταν διαθέσιμες μέσα από τις ιστοσελίδες των δύο εταιρειών. Με την ολοκλήρωση των απαντήσεων, ο χρήστης έπαιρνε μία βαθμολογία την οποία μπορούσε να αυξήσει κερδίζοντας 1 πόντο για κάθε φίλο που θα προσκαλούσε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό. Επίσης μπορούσε να κερδίσει επιπλέον πόντους κοινοποιώντας μέσω του Facebook τους φίλους του ότι ο ίδιος συμμετείχε. 

Τέτοιοι διαγωνισμοί στο Facebook, δίνουν στις Fan Page των εταιρειών μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις.

Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος αυτών των Facebook applications, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για καμία εταιρεία.

Γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη!!  Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!!!

Στην intros.gr  έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις, και προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις,