Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής για το i-love-athens

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής για το i-love-athens

Το i-lovegreece.com, είναι μία μεγάλη διαδικτυακή πύλη με έδρα την Αθήνα, η οποία ήθελε να γνωστοποιήσει το περιεχόμενο της υποκατηγορίας της για την Αθήνα στη σελίδα των φίλων της(fan page) στο Facebook. Εμπιστεύθηκε την intros.gr για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενός διαγωνισμού στο Facebook.

Η ιδέα μας ήταν να δημιουργηθεί μία απλή, ευφάνταστη και φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή στο Facebook, όπου ο χρήστης αφού έκανε "like" στην σελίδα, είχε την δυνατότητα να απανήσει σε τρείς ερωτήσεις που αφορούσαν την Αθήνα. Επιλέχθηκε, η απλή φόρμα πολλαπλών ερωτήσεων-απαντήσεων. Κάθε  χρήστης είχε δικαίωμα για μία μόνο συμμετοχή στο διαγωνισμό. Οι χρήστες που συμμετείχαν, κοινοποιούσαν την συμμετοχή τους καθώς επίσης μοιράζονταν και το μήνυμα της συμμετοχής τους, που λάμβαναν από το "I love Athens" και έτσι έδιναν την πληροφορία στους φίλους τους ώστε και αυτοί με την σειρά τους να δούν ότι το I-lovegreece.com ξεκίνησε μία ειδική κατηγορία για την Αθήνα, και να συμμετέχουν και αυτοί με την σειρά τους στο διαγωνισμό.

Μέσω αυτής της Facebook εφαρμογής, πετύχαμε, εξαιρετική διάδοση της πληροφορίας.  Αυτό είναι απόδειξη, ότι διαγωνισμοί ή εφαρμογές στο Facebook, δίνουν στις σελίδες των εταιρειών, μεγάλη επισκεψιμότητα και διασπορά. Η εταιρεία κατ' αυτόν τον τρόπο στοχεύει σε αύξηση της πελατείας και συνεπακόλουθα στην αύξηση των πωλήσεων.

Φιλοσοφία της intros.gr είναι, ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος τέτοιου είδους εφαρμογών στο Facebook, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για καμμία εταιρεία.

Μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, σχετικά με το Facebook, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!!!

Στην intros.gr έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι έχουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την τεχνολογία να προσφέρουμε στους πελάτες μας πάντα τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις!