Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής για την Fatsa - Karta

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής για την Fatsa - Karta

Τα καταστήματα Fatsa Karta’ είχαν στόχο να γνωρίσουν στον κόσμο την εταιρεία, να γνωστοποιήσουν στον κόσμο προϊόντα τους αλλά επίσης και να αυξήσουν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας τους και της εταιρικής σελίδας τους στο Facebook . Η ιδέα τους ήταν να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε εφαρμογές στο Facebook, οι οποίες να ενεργοποιούνται εποχιακά, και να φιλοξενούνται στην σελίδα των φίλων (fan page) της αλυσίδας καταστημάτων. Γι' αυτή τους την ιδέα εμπιστεύτηκαν την  intros.gr.

Έτσι σχεδιάσαμε την πρώτη Facebook application την περίοδο του Φεβρουαρίου του 2010, δημιουργώντας μία διασκεδαστική, απλή, ευφάνταστη, και προσανατολισμένη πρός τον χρήστη εφαρμογή στο FB. Η εφαρμογή ζητούσε από τους χρήστες αφού αποδεχθούν τους όρους χρήσης του διαγωνισμού, να επιλέξουν μία από τις τρείς καρδιές με σκοπό να κερδίσουν ένα ρολόϊ. Πριν το αποτέλεσμα της επιλογής η εφαρμογή εμφάνιζε ένα μήνυμα συμμετοχής του χρήστη στο διαγωνισμό, ζητώντας του να το κοινοποιήσει στους φίλους του. Κατόπιν αν η επιλογή ήταν λανθασμένη, η εφαρμογή καλούσε τον χρήστη να ξανασυμμετέχει, αν ήταν ο νικητής τότε τον ενημέρωνε ότι η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί του.

Σε διάστημα μίας εβδομάδας λειτουργίας της εφαρμογής, πετύχαμε αξιοθαύμαστη διασπορά, φτάνοντας απο τους 0 επισκέπτες σε πάνω από 900 χρήστες που δήλωσαν ότι τους αρέσει η σελίδα των φίλων και πάνω από 250,000 να γίνονται φίλοι ή να ακολουθούν την σελίδα της εταιρείας. Το ποσοστό νεοεισερχόμενων φίλων αυξήθηκε σε πάνω από 500% ενώ το συνολικό εβδομαδιαίο ποσοστό ξεπέρασε το 300%. Γίνεται σαφές από το αποτέλεσμα της λειτουργίας της εφαρμογής, ότι τέτοιες facebook applications προσφέρουν το πλεονέκτημα της αύξηση της επισκεψιμότητας, με αποτέλεσμα την προσελκύση περισσότερων δυνητικά πελατών και αύξηση των πωλήσεων.

Φιλοσοφία μας στην intros.gr είναι, ότι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη, ή το κόστος αυτών των εφαρμογών στο Facebook, δεν πρέπει να είναι εμπόδιο για καμμία εταιρεία! Γι' αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη. Είματε εδώ να σας βοηθήσουμε!!!

Στην intros.gr έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι έχουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την τεχνολογία για να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις!!!