Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής Baby Face

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής Baby Face

Το 2012, η διαφημιστική εταιρεία Wunderman Athens εμπνεύστηκε ένα απίστευτο διαδικτυακό παιχνίδι για τις πάνες Libero. Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της εφαρμογής του παιχνιδιού την ανέθεσαν στην intros.gr.

Η εφαρμογή εμφανίζοταν τόσο στην ιστοσελίδα της εταιρείας για τις πάνες Libero όσο και στην σελίδα της εταιρείας στο Facebook.

Στο απίστευτο αυτό παιχνίδι όλοι οι ανυπόμονοι! γονείς μπορούσαν να δημιουργήσουν μία φωτογραφία του μωρού τους. Το μόνο που είχαν να κάνουν, ήταν να ανεβάσουν μία φωτογραφία της μαμάς και μία φωτογραφία του μπαμπά και ακολουθώντας τις οδηγίες, να δούν τελικά πώς η εφαρμογή Babyface, φαντάζεται ότι μπορεί να μοιάζει το μωράκι τους. Κατόπιν, την φωτογραφία του μωρού μπορούσαν να την αποθηκεύσουν, να την ορίσουν ώς φόντο στον υπολογιστή τους, ή να την τυπώσουν.  

Τέτοιες προωθητικές ενέργειες αν και απευθύνονται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό (στην συγκεκριμένη περίπτωση στις μέλλουσες μανούλες), εξακολουθούν να στοχεύουν σε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά. Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος των Facebook applications, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για καμία εταιρεία.

Γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη, ακόμα και αν αυτή στοχεύει μόνο σε συγκεκριμένο κοινό!!  Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!!!

Στην intros.gr  έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις, και προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις,