Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook εφαρμογής Ford-UEFA Champions League

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook εφαρμογής Ford-UEFA Champions League

Το 2011, η διαφημιστική εταιρεία Wunderman Athens, εμπνεύστηκε ένα διαγωνισμό στο Facebook, στην σελίδα των φίλων (fan page) της εταιρείας Ford Motor Ελλάς. Την σχεδιαστική υλοποίηση και την ανάπτυξη της Facebook εφαρμογής του διαγωνισμού ανέλαβε η intros.gr.

Το έπαθλο του διαγωνισμού ήταν δύο διπλές προσκλήσεις για εισητήρια αγώνων του UEFA Champions League,  στην θύρα V.I.P. και επίσης για τον πρώτο τυχερό επιπλέον δείπνο στο εστιατόριο του γηπέδου.

Η εφαρμογή καλούσε τους χρήστες αφού αποδεχθούν τους όρους του διαγωνισμού, να απαντήσουν σε τρείς απλές ερωτήσεις, με το σύστημα των πολλαπλών επιλογών. Σε περίπτωση λανθασμένων απαντήσεων η εφαρμογή προέτρεπε τον χρήστη να ξαναπροσπαθήσει. Σε περίπτωση σωστών απαντήσεων, η εφαρμογή κατ΄αρχήν έστελνε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα ότι ο χρήστης συμμετείχε στον διαγωνισμό στης  Ford Motor Ελλάς, και προέτρεπε τον χρήστη να το κοινοποιήσει στους φίλους του. Κατόπιν η εφαρμογή ζητούσε τα στοιχεία του χρήστη ώστε να ολοκληρωθεί η συμμετοχή του στον διαγωνισμό.  Ο κάθε χρήστης είχε δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση μία μόνο φορά.

Τέτοιοι διαγωνισμοί στο Facebook, δίνουν στις Fan Page των εταιρειών μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις. Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος αυτών των Facebook applications, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για καμία εταιρεία.

Γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη!!  Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!!!

Στην intros.gr  έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις, και προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις,