Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής Nokia - Lucky Xmas Tap

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής Nokia - Lucky Xmas Tap

Τα χριστούγεννα του 2011, η διαφημιστική εταιρεία Wunderman Athens, έδωσε την ιδέα για έναν ακόμη διαγωνισμό Nokia, μέσω της σελίδας φίλων (fan page) του Facebook, με έπαθλο αυτή την φορά ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο επέλεγε ο χρήστης μεταξύ των  Ν700 ή Ν701.

Λόγω χριστουγέννων επιλέγει να πρωταγωνιστήσει η μορφή του Αη Βασίλη. Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη της facebook εφαρμογής ανατέθηκε για μία ακόμη φορά στην intros.gr, η οποία δημιούργησε μία flash εφαρμογή, όπου ο χρήστης, αφού αποδεχόνταν τους όρους του διαγωνισμού, έπρεπε να επιλέξει την εικόνα του κινητού τηλεφώνου που επιθυμούσε, και κατόπιν να την σύρει μέσα στον σάκο του Αη Βασίλη. Αν ο σάκος άνοιγε, τότε ο χρήστης κέρδιζε το συγκεκριμμένο κινητό τηλέφωνο, αν όχι η εφαρμογή τον καλούσε να προσπαθήσει εκ νέου. Για μεγαλύτερη διασπορά του διαγωνισμού, η εφαρμογή, λίγο πριν την ολοκλήρωση, έστελνε μήνυμα απο τον "NokiaSanta", στον χρήστη, παρακινώντας τον να προσκαλέσει τους φίλους του, να συμμετάσχουν και αυτοί στον διαγωνισμό, και το οποίο ζητούσε να αναρτήσει ο χρήστης στο χρονολόγιό του στο Facebook. 

Πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι τέτοιες εφαρμογές στο Facebook, δίνουν στις Fan Page των εταιρειών μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις. Αν και η συγκεκριμμένη Facebook application, υλοποιήθηκε για μία μεγάλη εταιρεία όπως είναι η  Nokia, η φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος αυτών των Facebook applications, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για καμμία εταιρεία, γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη!! Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!!!

Στην intros.gr έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει, ότι έχουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την τεχνολογία να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις,