Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής για Nokia-The Love Project

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής για Nokia-The Love Project

Το 2012, η διαφημιστική εταιρεία Wunderman Athens, εμπνεύστηκε και την καινούργια προωθητική ενέργεια για την εταιρεία Nokia και το καινούργιο της τηλέφωνο C7. Ήταν μία εφαρμογή μέσα στο fan page της Nokia στο Facebook. Για την σχεδιαστική υλοποίηση και την ανάπτυξη της ιδέας αυτής, εμπιστεύθηκαν για μία ακόμη φορά στην intros.gr.

Η εφαρμογή προέβλεπε "να μπεις και εσύ στην μεγαλύτερη καρδιά της Ελλάδας για να κερδίσεις 3 Nokia C7 και προσκλήσεις για το πάρτυ του  Nitro".

Αυτό γινόταν ως εξής : Αποδεχόμενος τους όρους του διαγωνισμού και κάνοντας κλικ πάνω στην καρδιά εμφανιζόταν η φωτογραφία σου στο facebook μαζί με άλλες. Την εικόνα της καρδιάς με την φωτογραφία σου έπρεπε να την μοιραστείς με τους φίλους σου και να τους προσκαλέσεις να συμμετάσχουν και αυτοί με την σειρά τους, τέλος έπρεπε να αναρτήσεις την συμμετοχή σου στον διαγωνισμό στο χρονολόγιό σου.  

Τέτοιες προωθητικές καμπάνιες ή διαγωνισμοί στο Facebook, δίνουν στις Fan Page των εταιρειών μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις. 

Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος αυτών των Facebook applications, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για τις εταιρείες, γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη!!!   Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!!!

Στην intros.gr έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις, και προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις!!!