Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Υλοποίηση Minisite εφαρμογής μέσω Facebook-Nokia Nhsos8

Σχεδιασμός & Υλοποίηση Minisite εφαρμογής μέσω Facebook-Nokia Nhsos8

Το 2010 η NOKIA, θέλοντας να προωθήσει το καινούργιο τότε μοντέλο της Ν8, αποφάσισε να ακολουθήσει την πρωτοποριακή ιδέα της διαφημιστικής εταιρείας Wunderman Athens, για έναν διαγωνισμό στο Facebook με έπαθλο ένα κινητό τηλέφωνο Nokia N8. Την υλοποίηση της εφαρμογής αυτής ανέλαβε η intros.gr.

Η κεντρική ιδέα ήταν να προσφέρουν ένα παιχνίδι μυστηρίου, χωρισμένο σε 8 επεισόδια, στους χρήστες που ήθελαν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Η intros.gr υλοποίησε ένα minisite μυστηρίου με σενάριο και πλοκή. Οι χρήστες έπρεπε να συνδεθούν με το Facebook, να αποδεχθούν τους όρους του διαγωνισμού και να προσκαλέσουν φίλους να παίξουν μαζί. Στην συνέχεια, παρακολουθούσαν με την σειρά τα επεισόδια προσεκτικά, ώστε να είναι σε θέση να απαντήσουν σε ερωτήσεις στο τέλος κάθε επεισοδίου. Η σωστή απάντηση τους έδεινε το δικαίωμα να προχωρήσουν στο επόμενο επεισόδιο.  Οι χρήστες που έφταναν στο τέλος του όγδοου επεισοδίου και απαντούσαν σωστά έμπαιναν στην κλήρωση για το κινητο τηλέφωνο.

Τέτοιες προωθητικές καμπάνιες ή διαγωνισμοί στο Facebook, δίνουν στις Fan Page των εταιρειών μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά.  Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος αυτών των Facebook applications, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για τις εταιρείες γιατί μέσω αυτών, η εταιρεία στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις. 

Στην intros.gr έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις, και προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις, γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη!!   Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!!!