Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη εφαρμογής στο Facebook-Dnevna modrost

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη εφαρμογής στο Facebook-Dnevna modrost

Το 2011, η διαφημιστική εταιρεία Wunderman Athens κατέληξε σε μία ιδέα για την προώθηση των κινητών τηλεφώνων της εταιρείας  Nokia στην Σλοβενία. 

Η ιδέα αφορούσε μία εφαρμογή στην σελίδα των φίλων (fan page) της Nokia στο Facebook. Ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η υλοποίηση της εφαρμογής αυτής  στο Facebook ανατέθηκε και ολοκληρώθηκε από την intros.gr  

Σε αυτήν την εφαρμογή, εμφανιζόταν η εικόνα του προς προώθηση τηλεφώνου και ζητούσε από τους χρήστες μέσα στην οθόνη του τηλεφώνου να γράψουν  την δική τους "Σοφία της Ημέρας" και κατόπιν να την μοιραστούν με τους φίλους τους, πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στο τηλέφωνο.  Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η Nokia έστελνε ένα μήνυμα σχετικά με την ¨Σοφία της Ημέρας" το οποίο και ζητούσε να αναρτήσουν στο χρονολόγιό τους, με σκοπό να μπούν στην κλήρωση για το κινητό τηλέφωνο που απεικονίζεται.

Η ίδια ακριβώς προωθητική καμπάνια, λόγω της ευρείας της αποδοχής και αποτελεσματικότητας,  εφαρμόστηκε και στην Κροατία αργότερα.

Τέτοιες προωθητικές καμπάνιες ή διαγωνισμοί στο Facebook, δίνουν στις Fan Page των εταιρειών μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά.  Φιλοσοφία της intros.gr  είναι ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος αυτών των Facebook applications, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για τις εταιρείες γιατί μέσω αυτών η εταιρεία στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις. 

Στην intros.gr  έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις, και προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις, γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη!! Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!!!