Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής για την Europa

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής για την Europa

Η εταιρεία Συστήματα Αλουμινίου Europa, χρησιμοποίησε τα κοινωνικά δίκτυα για την πρώτη της καμπάνια στην Ελλάδα. Θέλοντας να πετύχει μέγιστη διασπορά του διαγωνισμού της για πλήρη αντικατάσταση των κουφάτων ενός σπιτιού, στράφηκε στο Facebook για την δημιουργία μίας δελεαστικής και διαδραστικής καμπάνιας. Τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της εφαρμογής του διαγωνισμού εμπιστεύτηκε στην intros.gr.

Η ιδέα βασίστηκε στην παραδοσιακή "Συμπλήρωση Φόρμας", όπου οι χρήστες έπρεπε να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Στην intros.gr γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία σκέτη πιθανότητα νίκης για την συμμετοχή του σε ένα διαγωνισμό. Έτσι σκεφτήκαμε μία απλή ιδέα ώστε να ενεργοποιήσουμε τους ανθρώπους να συμμετέχουν και να τους ωθήσουμε να μας δώσουν προσωπικές πληροφορίες. Τους ζητήσαμε να αυξήσουν τις συμμετοχές τους στο διαγωνισμό με την πρόσκληση φίλων. Έτσι για κάθε 10 φίλους που προσκαλούσαν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, τους δίναμε μία επιπλέον συμμετοχή. Επίσης τους ζητήσαμε να κοινοποιήσουν στο χρονολόγιο της σελίδας τους την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, ώστε να το δούν όλοι οι φίλοι και όχι μόνο αυτοί που προσκλήθηκαν να συμμετέχουν.  

Aξιοποιώντας την δύναμη του Facebook καταφέραμε τον κόσμο να συμμετέχει. Πολλά από τα στοιχεία των χρηστών ήταν διαθέσιμα με την είσοδό τους στο Facebook, δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να ελαχιστοποιήσουμε τα απαραίτητα στοιχεία στην φόρμα που κλήθηκαν να συμπληρώσουν. Επίσης τους δίναμε την δυνατότητα μέσω της εφαρμογής στο Facebook, να μεταβούν απ' ευθείας στην ιστοσελίδα της εταιρείας για αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της. 

Αυτή η εφαρμογή στο Facebook μας βοήθησε να εξαπλώσουμε ευρέως και γρήγορα το μήνυμα, με αποτέλεσμα η εταιρεία να στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις.

Γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μεγάλη ή μικρή, απλή ή πολύπλοκη!!

Η φιλοσοφία της  intros.gr είναι ότι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η εφαρμογή ή το κόστος τέτοιων Facebook applications δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο σε καμμία εταιρεία.

Στην intros.gr έχουμε αποδείξει ότι έχουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την τεχνολογία για να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις!!!