Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδίαση, Ανάπτυξη & Μεταφορά δεδομένων για την piraeuspress.gr

Σχεδίαση, Ανάπτυξη & Μεταφορά δεδομένων για την piraeuspress.gr

Η Intros.gr  επιλέχθηκε για να αναβαθμίσει, να επανασχεδιάσει και να αναπτύξει τη διαδικτυακή πύλη Piraeuspress.gr!

Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος, ο εκδότης, ήρθε σε εμάς με μία σαφή ιδέα και ένα σαφές σχέδιο.

"Θέλω να μετατρέψω το Piraeuspress.gr σε μία απαλλαγμένη από λάθη, πολυ-λειτουργική διαδικτυακή πύλη που θα γίνει η βασική πηγή πληροφόρησης για όλους τους κατοίκους τους Πειραιά."

Η υπάρχουσα διαδικτυακή πύλη δεν ήταν λειτουργική και ο σχεδιασμός της ήταν παλαιομοδίτιτκος. Επίσης οι απαιτήσεις άλλαξαν με τα χρόνια και δεν μπορούσε πλέον τις χειριστεί αποδοτικά η υπάρχουσα δομή.

Piraeuspress.gr σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με την χρήση των powerful K2 content extension, K2 responsive scroller, πολλά templating - module και πρόσθετα (plug-ins).

Μία άλλη πτυχή του έργου που έπρεπε να χρειριστούμε ήταν το να μην απογοητεύονται οι χρήστες από συχνά  "404 not found pages" μηνύματα. Καταφέραμε να ελαχιστοποιήσουμε αυτό το ρίσκο, της απώλειας χρηστών του Piraeuspress.gr, τροποποιώντας το .htaccess.

Επιπλέον, αυτή η πλούσια σε υλικό διαδικτυακή πύλη απαιτούσε από εμάς την μεταφορά κολοσσιαίου όγκου δεδομένων στο καινούργιο Joomla CMS, με μηδενικές απώλειες, και το καταφέραμε.

Ο καινούργιος σχεδιασμός μας έδωσε μία πλήρωςresponsive διαδικτυακή πύλη, η οποία ήταν και ελεγμένη με διάφορα προγράμματα περιήγησης (cross browser tested), και η ανάπτυξη βασίστηκε στις αρχές των HTML5 και CSS3.

Η Piraeuspress.gr  είναι σήμερα online και εξυπηρετεί τους επισκέπτες της με υψηλές επιδόσεις (high performance).

Όποια και αν είναι η ιδέα σας, όσο μικρή ή μεγάλη είναι η επιχείρησή σας, το διαδίκτυο πάντα μπορεί να σας προσφέρει ευκαιρίες και εμείς στην intros.gr μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε. Τα πολυάριθμα έργα που έχουμε μέχρι σήμερα υλοποιήσει καθώς και τα σχόλια των πελατών μας για την ποιότητα της δουλειάς που προσφέρουμε, το αποδεικνύουν.

Ζητήστε μας προσφορά σήμερα κιόλας, ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προτάσεις σας!