Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη της διαδικτυακής πύλης της Milupa

Ανάπτυξη της διαδικτυακής πύλης της Milupa

Η Intros.gr ανέπτυξε μία διαδικτυακή πύλη για την  Milupa.gr με πολλές χρήσιμες πληροφορίες και άρθρα σχετικά με τα μωρά και τα μικρά παιδιά μας!

Η ανάπτυξη της διαδικτυακής πύλης βασίστηκε στο  Joomla! CMS (2.5) Joomla! Open Source CMS, σε συνδιασμό με K2 Content Publishing module. Χρησιμοποιώντας Joomla!, κάθε χρήστης έχει ένα μοναδικό όνομα χρήστη / κωδικό εισόδου, για να έχει πρόσβαση σε συγκεκριμένα κομμάτια της πύλης. Αυτό έγινε για να αποσωβήσουμε κρίσιμα λάθη που θα μπουρούσαν να συμβούν και έτσι ο κάθε χρήστης μπορεί να δει ή να τροποποιήσει μόνο τις δικές τους σελίδες / άρθρα.

Σημείωση : Οι τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν και από αρχάριους στην χρήση του διαδικτύου με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, χωρίς τον κίνδυνο να καταστραφεί ολόκληφη η μορφοποίηση της πύλης.

Client:Wunderman

Μην διστάζετε να ξεκινήσετε την δική σας ιστοσελίδα σήμερα και να εκμεταλευτείτε αυτά που το διαδίκτυο μπορεί να σας προσφέρει! Στην intros.gr μπορούμε να κάνουμε και το δικό σας όνειρο, πραγματικότητα. Τα πολυάριθμα έργα που έχουμε μέχρι σήμερα υλοποιήσει καθώς και τα σχόλια των πελατών μας για την ποιότητα της δουλειάς που προσφέρουμε, το αποδεικνύουν.

Ζητήστε μας προσφορά σήμερα κιόλας, ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προτάσεις σας!