Καλέστε μας στο: 210 7010075
25
Φεβ
2015

Καλώς ήρθατε στο ολοκαίνουργο blog της εταιρείας μας !

Καλώς ήρθατε στο ολοκαίνουργο blog της εταιρείας μας !

Φίλες και φίλοι καλώς ήρθατε στο ολοκαίνουργο blog της εταιρείας μας, intros.gr.

Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία του blog και να απευθυνθούμε σε όλους εσάς, τους φίλους μας, που ψάχνετε πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με την προβολή της επιχειρηματικής σας ιδέας στο θαυμαστό κόσμο του Internet.

Ξέρουμε ότι όσο περισσότερο ψάχνετε τόσο περισσότερο μπερδεύεστε, υπάρχουν παρανοήσεις, ή ακόμα και υπερπληθώρα προσφοράς υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να πελαγώνετε και να μην μπορείτε να αποφασίσετε τι ταιριάζει στην δική σας ιδέα.

Εδώ λοιπόν έρχεται το blog μας να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις, και να ταξινομήσετε τις πληροφορίες ή ακόμα και να τις συμπληρώσετε.

Στην intros.gr έχουμε σαν πυρήνα της εταιρείας μας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ιστοσελίδων.

Η ιστοσελίδα είναι η βιτρίνα και η βάση της επιχειρηματικής ιδέας που κάποιος θέλει να προωθήσει. Είναι η εταιρική εικόνα που κάθε ένας από εσάς θέλει να προβάλει στην προσπάθειά του να «πουλήσει» ιδέες, προϊόντα ή υπηρεσίες.

Με την δημιουργία της ιστοσελίδας φτιάχνεις το δικό σου «κατάστημα» ή «γραφείο».

Η βιτρίνα του καταστήματος είναι το Α και το Ω της παραδοσιακής επιχείρησης.
Η ίδια λογική διέπει και το διαδίκτυο, ίσως μάλιστα περισσότερο μιάς και το διαδίκτυο είναι ο πιό «πολυσύχναστος δρόμος», όλοι θα περάσουν να δούν το «μαγαζί» σας.

Όμως όπως η βιτρίνα μόνη της δεν είναι αρκετή, έτσι και η ιστοσελίδα αν και ουσιώδης είναι ανεπαρκής αν δεν συνοδεύεται και από άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες, εξίσου σημαντικές, που λειτουργούν ως δίαυλοι επικοινωνίας με τον κόσμο. Μέσω αυτών των διαύλων (κοινωνικά δίκτυα, μηχανές αναζήτησης, forums, blogs), δημιουργούμε την επιθυμητή κίνηση γύρω από το «μαγαζί» μας (ιστοσελίδα, ηλεκτρονικό κατάστημα, διαδικτυακή πύλη κ.λ.π.).

Τέτοιες υπηρεσίες είναι μερικές ακόμα από αυτές που μπορούμε να σας παρέχουμε στην intros.gr.

Μείνετε λοιπόν κοντά μας και ελάτε να δημιουργήσουμε μία γέφυρα επικοινωνίας ώστε να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.