Καλέστε μας στο: 210 7010075
05
Μαρ
2015

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας, όλα ξεκινούν με έναν σωστό σχεδιασμό!

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας, όλα ξεκινούν με έναν σωστό σχεδιασμό!

Στην intros.gr θεωρούμε πυρήνα της δουλειάς μας τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των ιστοσελίδων. Για εμάς η ιστοσελίδα είναι η βάση και το κέντρο από τα οποία θα ξεκινήσει η όποια επιχειρηματική δραστηριότητα επιθυμούμε.

Ελάτε να συζητήσουμε την επιχειρηματική σας ιδέα. Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας, να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε τελικά τί είναι καλό για εσάς και την ιδέα σας, και τελικά να προχωρήσουμε ώστε να έχετε το καλύτερο και αποδοτικότερο αποτέλεσμα.

Η ιστοσελίδα σας είναι το βασικό σας «ατού». Είναι το κυριότερο περιουσιακό στοιχείο της επιχείρησή σας. Μέσω αυτού θα σας γνωρίσει ο ευρύτερος κόσμος, μέσω αυτού θα δημιουργήσετε την εταιρική εικόνα που θέλετε να προβάλλετε, καθώς επίσης και μέσω της ιστοσελίδας τελικά θα πουλήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Δικαιωματικά λοιπόν και ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να λάβει και την μερίδα του λέοντος από την επένδυση που σκοπεύετε να κάνετε στην ιδέα σας.

Και φυσικά, όλα ξεκινούν με έναν σωστό σχεδιασμό.

Ο σχεδιασμός της, είναι το Α και το Ω.
Είναι ευρέως γνωστό ότι στα super markets ο τρόπος που τοποθετούνται τα προϊόντα στα ράφια καθορίζει και την εμπορικότητά τους. Έχουμε μάθει να κοιτάμε συγκεκριμένα σημεία και να ψωνίζουμε από αυτά. Το ίδιο συμβαίνει και με την ιστοσελίδα σας. Ο τρόπος που εμφανίζονται οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα σας, θα καθορίσει αν ο κόσμος θα επιστρέψει σε αυτή και να θα την προτείνει και στους φίλους του, το οποίο τελικά είναι και το ζητούμενο.

Μία ιστοσελίδα με πολλή ωραία απεικόνιση αλλά δυσδιάκριτες πληροφορίες δεν θα σας βοηθήσει καθόλου. Δεν φτιάχνουμε την ιστοσελίδα για το διαδικτυακό μουσείο όπου οι χρήστες θα την θαυμάσουν ως «έργο τέχνης» και μετά θα προχωρήσουν ξεχνώντας τη.

Φτιάχνουμε το «μαγαζί» μας και θέλουμε οι πληροφορίες μας να είναι ξεκάθαρες και εμφανείς ώστε να χαίρεται ο πελάτης να επισκέπτεται ξανά και ξανά την ιστοσελίδα μας.

Οι γνώσεις και οι εμπειρία μας στην intros.gr, μας έχουν βοηθήσει να καθετοποιήσουμε τις σχεδιαστικές δομές της ιστοσελίδας σας χωρίς να λείπει η δημιουργικότητα και η φαντασία στο σχεδιασμό, ώστε να έχετε το αποδοτικότερο αποτέλεσμα.