Καλέστε μας στο: 210 7010075
09
Μαρ
2015

Υλοποίηση Ιστοσελίδων ο τέλειος σχεδιασμός δεν αρκεί!

Υλοποίηση Ιστοσελίδων ο τέλειος σχεδιασμός δεν αρκεί!

Υλοποίηση ιστοσελίδων γιατί ο τέλειος σχεδιασμός από μόνος του δεν αρκεί!
Έχουμε μιλήσει, εκτενώς ήδη, για την σημασία του σωστού σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας, έχουμε εξηγήσει ότι αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της εφαρμογής της ιδέας σας. Όταν χτίζουμε ένα σπίτι, εκτός από το λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα του σχεδίου του, θα πρέπει να μεριμνήσουμε και για τον σωστό μηχανικό που θα μπορέσει να υλοποιήσει όσα το σχέδιο προβλέπει.

Έτσι λοιπόν και στην ιστοσελίδα σας, ο τέλειος σχεδιασμός από μόνος του δεν αρκεί. Χρειάζεται γνώση και εμπειρία στην ανάπτυξη και υλοποίηση των ιστοσελίδων για να μπορέσει το σχέδιο να γίνει λειτουργική πραγματικότητα. Στην intros.gr έχουμε καταφέρει να συγκεράσουμε τους δύο τομείς, τεχνικό και δημιουργικό, χωρίς τη συνήθη ασυνεννοησία, προς όφελος των πελατών μας.

Ο developer που θα αναπτύξει την ιστοσελίδα σας , θα πρέπει να εφαρμόσει πιστά το σχέδιο που έχει ήδη αναπτυχθεί, και να φροντίσει, παράλληλα, να είναι μία ιστοσελίδα που φορτώνεται γρήγορα, δεν δίνει μηνύματα λάθους και τελικά να είναι τεχνικά άρτια. Επίσης θα πρέπει να διαμορφώσει τα menus, βασισμένος στον σωστό σχεδιασμό τους, ώστε να είναι φιλικά και προς τους χρήστες (πλοήγηση) και προς τις μηχανές αναζήτησης, για να μπορούν οι χρήστες να βρουν εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Οι χρήστες συνήθως ψάχνουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που χρειάζονται και όχι συγκεκριμμένες εταιρείες. Γι’ αυτό το λόγο, θα πρέπει η ιστοσελίδα σας να είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι φιλική και προς τις μηχανές αναζήτησης. Η ιστοσελίδα θα πρέπει να εμφανίζεται από τις μηχανές αναζήτησης στις σχετικές με το αντικείμενό σας αναζητήσεις, για να προβάλλεται η εταιρεία σας σε πιθανούς πελάτες. Στην intros.gr, σε κάθε καινούργια ιστοσελίδα που δημιουργούμε προσφέρουμε και ένα αρχικό πακέτο για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης S.E.O. (ένα κομμάτι των υπηρεσιών μας για το οποίο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και στις Υπηρεσίες μας, και για το οποίο θα μιλήσουμε αναλυτικότερα σε επόμενη ανάρτησή μας) ώστε η σελίδα σας να αξιολογηθεί σωστότερα και καλύτερα από τις μηχανές αναζήτησης.

Τέλος, για να μην αισθάνεστε μόνοι και αβοήθητοι, σας προσφέρουμε ένα δεκαπενθήμερο από την στιγμή που θα λειτουργήσει online η ιστοσελίδα σας, για κάποιες μικροδιορθώσεις που τυχόν θα χρειαστούν, και βέβαια αν και το σύστημα διαχείρησης του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας (JOOMLA CMS), που εφαρμόζουμε στις δουλειές μας, είναι απλό και φιλικό προς τον χρήστη, είμαστε στην διάθεσή σας για να λύσουμε τις απορίες σας.

Μην ξεχνάτε ότι είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας!!!