Καλέστε μας στο: 210 7010075
17
Μαρ
2015

Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

Μιά από τις βασικότερες παραμέτρους που θα πρέπει να λαμβάνει υπ’όψιν του ο κάθε επιχειρηματίας που θέλει να δημιουργήσει μία σοβαρή και σταθερή εταιρική παρουσία στο διαδίκτυο, είναι η βελτιστοποίηση της σελίδας του για τις μηχανές αναζήτησης (S.E.O.).

Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, προσβλέπει στην σωστή αξιολόγηση της διαδικτυακής παρουσίας στις μηχανές αναζήτησης.

Είναι ο τρόπος της κάθε εταιρείας να δείξει την σοβαρότητα, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία της.

Η μέθοδος για να το πετύχουμε είναι πολυδιάστατη. Ξεκινά ήδη από τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας και προχωρά με την ανάπτυξή της μέσω του πηγαίου κώδικα που χρησιμοποιείται για την υλοποίησή της.

Η διαμόφρωση των menus, των κατηγοριών αλλά και των επιμέρους σελίδων, γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να αξιολογούνται σωστά από τις μηχανές αναζήτησης.

Επίσης σημαντική είναι και η αξιολόγηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ο κάθε επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του, είναι αυτοί που γνωρίζουν σε βάθος το αντικείμενό τους και μπορούν, με την καθοδήγησή μας, κυρίως ως προς την τεχνική κατεύθυνση, να διαμορφώσουν τα περιεχόμενά τους, χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά, παραπομπές εντός και εκτός ιστοσελίδας (internal links, external links & back links), ώστε τελικά να έχουμε την καλύτερη δυνατή αξιολόγηση από τις μηχανές αναζήτησης.

Κατόπιν παρακολουθούμε με όλα τα διαθέσιμα εργαλεία της Google, όπως το Analytics, ή τα Webmaster tools (για τα οποία θα μιλήσουμε σε μελλοντικές μας αναρτήσεις), την πορεία της αξιολόγησης της ιστοσελίδας και παρεμβαίνουμε και τροποποιούμε ότι χρειάζεται.

Η διαρκής παρακολούθηση είναι αναγκαία γιατί, όπως είναι γνωστό οι μηχανές αναζήτησης, ακολουθώντας τις αλλαγές στις συμπεριφορές και τις αναζητήσεις των χρηστών, τροποποιούν, ανά τακτά διαστήματα, τα κριτήρια με τα οποία αξιολογούν τις ιστοσελίδες. Αυτό καθιστά την βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, απόλυτα αναγκαία και επαναλαμβανόμενη διαδικασία, την οποία θα πρέπει να αναλαμβάνουν επαγγελματίες με γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο.

Η μέχρι τώρα αξιολόγηση των ιστοσελίδων που έχουμε σχεδιάσει και υλοποιήσει στην intros.gr, καθιστά την εταιρεία μας ανάμεσα στους πιό αξιόπιστους, με γνώση και εμπειρία.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συνεργαστούμε με στόχο την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας. Δώστε την δυνατότητα στους πιθανούς πελάτες σας να σας βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αναζητώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.