Καλέστε μας στο: 210 7010075
04
Μάι
2015

Ενημερωτικά Δελτία – Μορφή και Περιεχόμενο

Ενημερωτικά Δελτία – Μορφή και Περιεχόμενο

Τα ενημερωτικά δελτία χρησιμοποιούνται πλέον ευρέως από όλο και περισσότερες εταιρείες. Μεγάλο μερίδιο στην αποστολή ενημερωτικών δελτίων έχουν οι εταιρείες που διατηρούν ηλεκτρονικά καταστήματα.

Τα ενημερωτικά δελτία είναι, όπως έχουμε ξαναπεί σε παλαιότερη ανάρτησή μας, ένας τρόπος να διατηρήσετε την εταιρεία σας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των καταναλωτών.

Ένα σωστά σχεδιασμένο newsletter, πρέπει να κάνει σαφές με την πρώτη ματιά την εταιρεία από την οποία προέρχεται και να έχει σε εμφανή σημεία όλα τα στοιχεία της. Θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης μετάβασης στην ιστοσελίδα της εταιρείας με ένα μόνο κλίκ, για να γίνει ευκολότερη και ελκυστικότερη η δυνατότητα να προχωρήσουν οι χρήστες είτε σε περιήγηση στην ιστοσελίδα σας είτε, που είναι και το ζητούμενο, να προχωρήσουν σε αγορά των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Μερικές χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε τα ενημερωτικά σας δελτία πιό ελκυστικά και ευπρόσδεκτα, θα συζητήσουμε στην συνέχεια.

Το περιεχόμενο του ενημερωτικού σας δελτίου πρέπει να είναι παρεμφερές με το αντικείμενο της εταιρείας σας. Τελευταία νέα της εταιρείας, ενημερώσεις για καινούργια προϊόντα, επέκταση των εργασιών της εταιρείας σας σε καινούργιους τομείς, εκδηλώσεις που διοργανώνετε ή συμμετέχετε είναι μερικά παραδείγματα των περιεχομένων που μπορούν να έχουν τα ενημερωτικά σας δελτία.

Επίσης, ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που κάνει τα ενημερωτικά δελτία ευπρόσδεκτα είναι οι «ανταμοιβές» που μπορεί να περιλαμβάνουν. Τέτοιου είδους «ανταμοιβές» μπορεί να είναι ένα προϊόν προσφοράς που θα επιλέξουν άμεσα οι χρήστες ώστε να επωφεληθούν την προσφορά, ένα εκπτωτικό κουπόνι που θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν άμεσα και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει ενδιαφέρον στον πελάτη και να τον προτρέψει να επισκεφθεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για τις αγορές του.

Με αυτούς τους τρόπους εκπαιδεύετε τους πελάτες σας στο να περιμένουν το επόμενο ενημερωτικό σας δελτίο, έστω και αν την δεδομένη στιγμή δεν κάνουν χρήση των προνομίων που προσφέρετε.

Στο σημείο αυτό θεωρούμε πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός της εταιρείας σας είναι το Α και το Ω του επιχειρείν.

‘Οσο καλοσχεδιασμένο και να είναι το ενημερωτικό δελτίο μίας εταιρείας, όσο μεγάλες «ανταμοιβές» κι αν περιέχει, αν οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι ελλειπείς ή ακόμα χειρότερα «κακές», τότε το ενημερωτικό δελτίο δεν θα αποδώσει. Πιθανόν δε, να φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα.

Τέλος μία πολύ βασική παράμετρος στην επιτυχία των ενημερωτικών δελτίων, είναι και ο τρόπος αποστολής τους.

Σήμερα μιλήσαμε για την σημασία του σωστού σχεδιασμού και του περιεχομένου τους. Σε επόμενες αναρτήσεις μας θα μιλήσουμε, για την σημασία της λίστας παραληπτών και τους τρόπους που μπορούμε να την δημιουργήσουμε, καθώς και για την αποστολή τους και την παρακολούθηση της αποστολής.

Η εμπειρία της intros.gr τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην αποστολή των ενημερωτικών δελτίων μέσω των υπηρεσιών που ή ίδια παρέχει στους πελάτες της εγγυώνται ένα αποδοτικό αποτέλεσμα.

Ζητήστε μας προσφορά σήμερα κιόλας, είτε για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την αποστολή των δικών σας newsletter ή για τις υπηρεσίες αποστολής που προσφέρει η intros.gr. Τέλος άν έχετε ακόμα απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας για να τις λύσουμε.