Καλέστε μας στο: 210 7010075
30
Οκτ
2015

Φιλοξενία ιστοσελίδων σε Dedicated Servers

Φιλοξενία ιστοσελίδων σε Dedicated Servers

Όπως έχουμε πεί ήδη ότι οι τρείς τύποι φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι:

Αν έχετε μία ιστοσελίδα που έχει αυξημένες ανάγκες σε χώρο και μεγάλη κίνηση, όπως μία μεγάλη ειδησιογραφική ιστοσελίδα ή ένα forum, τότε αυτό που σας χρειάζεται είναι η φιλοξενία της σε έναν Dedicated Server, για να έχετε μεγαλύτερες ταχύτητες και μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Ένας dedicated server, σας προσφέρει το σύνολο των πόρων του συστήματος. Έχετε την πλήρη επεξεργαστική ισχύ, το σύνολο της μνήμης καθώς και το σύνολο του αποθηκευτικού χώρου. Επίσης έχετε το μάξιμουμ της ταχύτητας μετάδοσης δεδομένων. Θα πρέπει να είστε ενήμεροι για τις προδιαγραφές του εξοπλισμού που έχετε ανάγκη ώστε να επιλέξετε τον server που θα ανταποκρίνεται σε αυτές. Δεν έχει νόημα να πληρώνετε για να έχετε έναν dedicated server με μικρή επεξεργαστική ισχύ ή/και μνήμη, που δεν θα εξυπηρετεί τις απαιτήσεις της ιστοσελίδας σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα που σας προσφέρει η χρήση ενός dedicated server είναι η πλήρης διαχείριση του λογισμικού και των λογαρισμών σας, καθώς και η εξατομικευμένη παραμετροποίηση της φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας.

Στους dedicated servers έχετε την δυνατότητα να εγκαταστήσετε τις δικές σας εφαρμογές όπου θα σας βοηθήσουν στην καλύτερη απόδοση της ιστοσελίδας σας.

Τέλος, με έναν dedicated server έχετε απόλυτη προστασία και διασφάλιση των περιεχομένων σας καθώς οι δυνατότητες εγκατάστασης και αναβάθμισης συστημάτων ασφαλείας εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς.

Για τον δικό σας αποκλειστικής διαχείρισης διακομιστή (Dedicated server), καλόν θα είναι να προβείτε σε εκτενή έρευνα αγοράς πρίν καταλήξετε  στα μηχανήματα που χρειάζεστε, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την φιλοξενία της δικής σας ιστοσελίδας.