Καλέστε μας στο: 210 7010075
19
Οκτ
2015

Φιλοξενία σε V.P.S (Virtual Private Server)

Φιλοξενία σε V.P.S (Virtual Private Server)

Μια δεύτερη δυνατότητα φιλοξενία της ιστοσελίδας σας είναι το V.P.S. (Virtual Private Server) Hosting.

Είναι μία υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων με πολλά πλεονεκτήματα.

Το V.P.S. είναι ουσιαστικά ο επιμερισμός ενός μοναδικού μηχανήματος σε αυτόνομα τμήματα εντελώς ανεξάρτητα μεταξύ τους. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι το κάθε κομμάτι (virtual server) έχει δυνατότητα να κάνει χρήση των δικών του πόρων και να διαμορφωθεί με τις δικές του παραμέτρους μέσω εξειδικευμένου software (WHM/Cpanel). Λόγω της ανεξαρτησίας του κάθε server, έχει την δυνατότητα να κάνει χρήση οποιουδήποτε λογισμικού είναι απαραίτητο για την λειτουργία της ιστοσελίδας που φιλοξενεί, χωρίς να επηρεάζει ή να επηρεάζεται από τους υπόλοιπους virtual servers.

Με την επιλογή ενός V.P.S., γνωρίζετε εξ αρχής την επεξεργαστική ισχύ, την μνήμη και τον αποθηκευτικό χώρο που αναλογεί στο δικός σας εικονικό μηχάνημα. Κατά τον επιμερισμό, εμείς ώς εταιρεία παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων, έχουμε ρυθμίσει και επιμερίσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος στα εικονικά μηχανήματα από τα οποία αποτελείται.

Στις περιπτώσεις V.P.S. όπως και των dedicated servers, η ασφάλεια και η προστασία των δεδομένων της ιστοσελίδας σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε έκδοση λογισμικού ελέγχου και προστασίας.

Όπως, τελικά, γίνεται κατανοητό η φιλοξενία σε ένα V.P.S. σας προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός διακομιστή αποκλειστικής χρήσης (dedicated server) με σαφώς χαμηλότερο κόστος, το οποίο είναι χαμηλότερο γιατί τα έξοδα συντήρησης και διαχείρισης του μηχανήματος επιμερίζονται στους χρήστες των εικονικών μηχανημάτων (virtual servers) που έχουν διαμορφωθεί στο μηχάνημα.

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι όπως και στην περίπτωση των dedicated servers, θα πρέπει να γνωρίζετε σαφώς τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να καταλήξουμε στο πακέτο V.P.S. hosting που θα σας καλύπτει απόλυτα.