Καλέστε μας στο: 210 7010075
30
Σεπ
2015

Υπηρεσίες Φιλοξενίας High Performance Shared Hosting

Υπηρεσίες Φιλοξενίας High Performance Shared Hosting

Μιά οικονομική υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι η High Performance Shared Hosting.

Μια μικρή δυναμική ιστοσελίδα, δεν χρειάζεται τις ακριβές παροχές των dedicated server ή των V.P.S.. Χρειάζεται όμως ασφάλεια, αξιοπιστία, διαρκή προσβασιμότητα καθώς και τεχνική υποστήριξη.

Το High Performance Shared Hosting σας δίνει μια καλή λυση για τις πρώτες ανάγκες της ιστοσελίδας σας.

Στα πλεονεκτήματα της, συγκαταλέγεαι η διαχείριση των παραμέτρων της φιλοξενίας και εμφάνισης της ιστοσελίδας σας γίνεται από εμάς, ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας. Επίσης η ασφάλεια και η προστασία στο μέτρο των δυνατοτήτων του συστήματος είναι δεδομένη.

Από τα βασικά μειονεκτήματα της επιλογής αυτής είναι η κοινή χρήση των δυνατοτήτων του συστήματος (επεξεργαστική ισχύς, μνήμες, αποθηκευτικός χώρος) από όλες τις ιστοσελίδες που φιλοξενούνται το συγκεκριμένο μηχάνημα. Αυτό σημαίνει ότι, ιστοσελίδες με αυξημένες ανάγκες σε επεξεργαστική ισχύ ή μνήμη μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην ανταπόκριση του server, και συνεπώς προβλήματα στους χρήστες της δικής σας ιστοσελίδας .

Επίσης μεγάλο μειονέκτημα είναι η αδυναμία αναβάθμισης του συστήματος μεμονωμένα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν επιθυμούν να προβούν σε αναβάθμιση, όλες οι ιστοσελίδες που φιλοξενούνται στον server. Σαν αποτέλεμα, μία δική σας ανάγκη για αναβάθμιση μπορεί να μην είναι εφικτό να ικανοποιηθεί.

Το High Performance Shared Hosting είναι ίσως το δημοφιλέστερο πακέτο φιλοξενίας. Καλύπτει τις ανάγκες των περισσότερων ιστοσελίδων, προσφέροντας μία καλή σχέση υπηρεσιών/τιμής. Βέβαια έχετε πάντα την δυνατότητα να αναβαθμίσετε το πακέτο φιλοξενίας σας, αν για κάποιο λόγο, αυτό που επιλέξατε δεν σας ικανοποιεί απόλυτα.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, ώστε να καταλήξουμε από κοινού στο καλύτερο πακέτο φιλοξενίας για την δική σας ιστοσελίδα!