Καλέστε μας στο: 210 7010075
04
Σεπ
2015

Υπηρεσίες φιλοξενίας - Low Performance Shared Hosting

Υπηρεσίες φιλοξενίας - Low Performance Shared Hosting

Το οικονομικότερο πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων που κυκλοφορεί στην αγορά σήμερα είναι το πακέτο Low Performance Shared Hosting.

Με λίγα απλά λόγια είναι ένα πακέτο φιλοξενίας σε ένα μηχάνημα όπου φιλοξενούνται πολλές ακόμα ιστοσελίδες.

Δυστυχώς και σε αυτό το πακέτο δεν υπάρχει η δυνατότητα διαχείρισης των παραμέτρων φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας. Επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης του συστήματος (μιάς και η αναβάθμιση θα πρέπει να είναι επιθυμητή στο σύνολο των ιδιοκτητών των ιστοσελίδων που φιλοξενούνται στο μηχάνημα).

Οι δυνατότητες του συστήματος, όπως επεξεργαστική ισχύς, μνήμες, αποθηκευτικός χώρος, μοιράζονται σε όλες τις φιλοξενούμενες σελίδες με τις επιπτώσεις που αυτό έχει στους χρόνους απόκρισης της ιστοσελίδας σας.

Τέλος επειδή η τιμή έχει άμεση σχέση με τις ανάγκες του συστήματος σε συντήρηση και εγκατάσταση, τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται μηχανήματα πολύ χαμηλών δυνατοτήτων ώστε να παραμείνουν τα κόστη αγοράς και συντήρησης χαμηλά.

Στην intros.gr, αν και προσφέρουμε τέτοιο πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων, δεν προτείνουμε το πακέτο αυτό παρά μόνο σε περιπτώσεις όπου η ιστοσελίδα είναι μία μικρή στατική ιστοσελίδα και μάλιστα για λίγο χρονικό διάστημα, συνήθως στο ξεκίνημά της. Όσο η ιστοσελίδα σας θα γίνεται γνωστή και θα αποκτά μεγαλύτερη κίνηση, και όσο θα εμπλουτίζεται το περιεχόμενό της, τόσο η συγκεκριμένη επιλογή δεν θα καλύπτει τις ανάγκες της. Πάντως μην ξεχνάτε ότι πάντα έχετε την δυνατότητα αναβάθμισης του πακέτου φιλοξενίας σας είτε σε High Performance Shared Hosting ή ακόμα και σε V.P.S. ή dedicated server.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας.