Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας για την Karavas.gr-Real Estate V2

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας για την Karavas.gr-Real Estate V2

Η Κτηματομεσιτική Εταιρεία Καραβάς (karavas.gr), ένας από τους παλαιότερους πελάτες μας, ήθελε επανασχεδιασμό της εταιρικής ιστοσελίδας ώστε να γίνεται αποδοτικότερη παρουσίαση των διαχειριζομένων ακινήτων, να επιτρέπεται στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην βάση δεδομένων των ακινήτων, καθώς και να δίνονται κάποιες γενικές πληροφορίες για το κάθε ακίνητο.

Γενικά, η Κτηματομεσιτική Εταιρεία Καραβάς (karavas.gr) είναι εταιρεία που προσφέρει όλη την γκάμα των κτηματομεστικών υπηρεσιών με πολυετή εμπειρία στους τομείς της πώλησεις, ενοικίασης ή επένδυσης σε γή και ακίνητα, και η έδρα της βρίσκεται στην Αθήνα.

Αναλαμβάνουν όλως των τύπων ιδιοκτησίες, συμπεριλαμβανομένων βιλλών, μαιζονετών, οικογενειακών κατοικιών, διαμερισμάτων, και εμπορικών ακινήτων.

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με Joomla! 2.5 management system, ώστε το προσωπικό να μπορεί να ανανεώνει τις φωτογραφίες, τις πληροφορίες, και τα διάφορα έργα, γρήγορα και εύκολα μέσα σε ασφαλές περιβάλλον.

Η Πρόκληση

Ο πρωταρχικός στόχος της Εταιρείας Κτηματομεσιτική Καραβάς ήταν ο επανασχεδιασμός ολόκληρης της ιστοσελίδας, για να βελτιωθεί τόσο η εμφάνιση όσο και η λειτουργικότητα και επίσης για να γίνει ευκολότερη στην διαχείριση από το προσωπικό της εταιρείας. Επίσης, στόχος τους ήταν να αυξήσουν της προσβασιμότητά τους μέσω διαδικτυακού marketing, να αναπτύξουν μια πλατφόρμα φιλική στις κινητές συσκευές και τέλος να εξερευνήσουν καινούργιες μεθόδους marketing.

Οι Λύσεις

  1. Σχεδιασμός και ανάπτυξη καινούργιας ιστοσελίδας 
  2. Βελτιστοποιήση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO)
  3. Content migration
  4. Εκπαίδευση στο Διαδίκτυο
  5. Προσαρμοσμένα πρότυπα για κινητές συσκευές 
  6. Marketing μέσω Ad Words
  7. Συμβουλευτική
  8. Facebook - Δημιουγία Fan Page και χρήσιμων Tabs