Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας για την Myparos.gr V2

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας για την Myparos.gr V2

Η Κτηματομεσιτική Εταιρεία Simitzis Real Estate (myparos.gr) αναζητούσε τον επανασχεδιασμό μίας εταιρικής ιστοσελίδας ώστε να παρουσιάζει αποτελεσματικότερα τα ακίνητα που διαχειρίζεται, και να επιτρέπει την περιήγηση στην βάση δεδομένων της του κοινού της καθώς επίσης και να προσφέρει γενικές πληροφορίες. 

Γενικά, η Κτηματομεσιτική Εταιρεία Simitzis Real Estate (myparos.gr) είναι εταιρεία με πολυετή εμπειρεία στον χώρο της κτηματομεσιτικής αγοράς, που προσφέρει όλη την γκάμα των κτηματομεστικών υπηρεσιών όπως πώλησεις, ενοικίασεις ή επενδύσεις σε γη και ακίνητα. Εξειδικεύονται σε όλα τα είδη ακινήτων όπως βίλλες, μαιζονέτες, διαμερίσματα και εμπορικά ακίνητα. Έχουν την έδρα τους στην Νάουσα της Πάρου, στις Κυκλάδες.

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με Joomla! 2.5 management system, ώστε το προσωπικό να μπορεί να ανανεώνει τις φωτογραφίες, τις πληροφορίες, και τα διάφορα έργα, γρήγορα και εύκολα μέσα σε ασφαλές περιβάλλον.      

Η Πρόκληση

Ο πρωταρχικός στόχος της Εταιρείας Simitzis Real Estate ήταν ο επανασχεδιασμός ολόκληρης της ιστοσελίδας, για να βελτιωθεί τόσο η εμφάνιση όσο και η λειτουργικότητα και επίσης για να γίνει ευκολότερη στην διαχείριση από το προσωπικό της εταιρείας. Επίσης, στόχος τους ήταν να αυξήσουν της πρoσβασιμότητά τους μέσω διαδικτυακού marketing,  να αναπτύξουν μια πλατφόρμα φιλική στις κινητές συσκευές και τέλος να εξερευνήσουν καινούργιες μεθόδους διαδικτυακού marketing.

Οι Λύσεις 

  1. Σχεδιασμός και ανάπτυξη καινούργιας ιστοσελίδας 
  2. Βελτιστοποιήση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO)
  3. Content migration
  4. Εκπαίδευση στο Διαδίκτυο 
  5. Προσαρμοσμένα πρότυπα για κινητές συσκευές 
  6. Marketing μέσω Ad Words
  7. Συμβουλευτική