Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη Ιστοσελίδας της Europa - antikatastasikoufomaton.gr

Ανάπτυξη Ιστοσελίδας της Europa - antikatastasikoufomaton.gr

Η Intros.gr σχεδίασε και ανέπτυξε μια μικρή ενημερωτική ιστοσελίδα για την εταιρεία Europa Συστήματα Αλουμινίου (Europa Aluminum Systems). Αυτό το έργο ήταν μέρος μιας καμπάνιας στην οποία η εταιρεία προσέφερε την πλήρη αντικατάσταση των πορτών ενός σπιτιού.

Αυτή η μικρή ιστοσελίδα, ήταν μία φόρμα συμμετοχής σε διαγωνισμό, όπου οι χρήστες έπρεπε να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και έτσι να συμμετέχουν στον ίδιο διαγωνισμό όπως και οι χρήστες του Facebook. Η σελίδα έδινε στους χρήστες δύο δυνατότητες, είτε να συμμετέχουν συμπληρώνοντας την φόρμα είτε να συνδεθούν στο Facebook.

Κάνοντας περιήγηση σε αυτή την πληροφοριακή ιστοσελίδα, κάποιος μπορεί να ενημερωθεί σχετικά με τους λόγους για τους οποίους, η αλλαγή κουφωμάτων θα είναι επωφελής, μέσα από στατιστικά και έρευνες, και επίσης μπορεί να βρει προτάσεις σχετικά με τα διαφορετικά Υβριδικά Συστήματα Αλουμινίου που προσφέρει η εταιρεία.

Τέλος, υπάρχει και μία ειδική φόρμα επικοινωνίας όπου ο καθένας μπορεί να θέσει τεχνικές ερωτήσεις και να πάρει απαντήσεις από τους επαγγελματίες της εταιρείας. 

Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι μία σχεδιαστικά εκλυστική και λειτουργικά σωστή ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει να απογειώσετε την ιδέα σας και να σας προσφέρει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναζητάτε. Μήν καθυστερείτε λοιπόν, και ζητήστε μας προσφορά για την δημιουργία ή την βελτίωση της δικής σας διαδικτυακής εικόνας και παρουσίας.