Καλέστε μας στο: 210 7010075

Επανασχεδιασμός - ανάπτυξη ιστοσελίδας - S.E.O. & Μεταφορά δεδομένων για τo salina-travel.gr

Επανασχεδιασμός - ανάπτυξη ιστοσελίδας - S.E.O. & Μεταφορά δεδομένων για τo salina-travel.gr

Η intros.gr επανασχεδίασε, βάσει των αρχών του internet marketing, ανέπτυξε, βελτιστοποίησε, και φιλοξενεί την ιστοσελίδα του Salina Travel LTD.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Salina Travel, κύριος Σταύρος Σαλαμάνος, αποφάσισε να εμπιστευτεί την intros.gr για τον επανασχεδιασμό και την ανάπτυξη και της ιστοσελίδας του Salina travel, μετά την επιτυχημένη συνεργασία στις ιστοσελίδες greeceferryticket  και greecehotelholiday.

Σχεδιαστικά λειτουργήσαμε χρησιμοποιώντας το κόκκινο χρώμα από τα χρώματα του λογότυπου της εταιρείας (κόκκινο-κίτρινο), ώστε να προδιαθέτουμε ευχάριστα τους χρήστες μας για διακοπές, αλλά και για να δώσουμε έμφαση στα σημεία τα οποία θέλαμε να τραβήξουν την προσοχή.

Φροντίσαμε για την σωστή και φιλική προς τον χρήστη πλοήγηση, ώστε να αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το Salina Travel για να προγραμματίσει τις διακοπές του.

Εμπλουτίσαμε το αρχικό μενού με εικονίδια δίπλα στους τίτλους (π.χ. πλοίο στα Ακτοπλοϊκά, αεροπλάνο στα Αεροπορικά κ.λ.π.), για να είναι ξεκάθαρο τί αφορά η κάθε κατηγορία. Επίσης, έχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στο mobile menu, όταν ο χρήστης πλοηγείτε στην ιστοσελίδα με την χρήση mobile συσκευής.

Αλλάξαμε την σχεδιαστική απεικόνιση και την αισθητική των απευθείας κρατήσεων ξενοδοχείων, αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και την κάναμε παράλληλα πιο λειτουργική.

Προσθέσαμε σε εμφανές σημείο τις προσφορές του Salina Travel και οι οποίες εμφανίζονται σε όλες τις επιμέρους σελίδες της ιστοσελίδας.

Επιπροσθέτως, δημιουργήσαμε τμήμα στην ιστοσελίδα με γενικές ταξιδιωτικές οδηγίες και πληροφορίες, το οποίο απευθύνεται σε όποιον θέλει να ταξιδέψει ανεξάρτητα αν θα χρησιμοποιήσει το salina-travel.gr για να κάνει τις κρατήσεις του.

Τέλος, σχεδιαστικά φροντίσαμε για την σωστή απεικόνιση και διασύνδεση της ιστοσελίδας του Salina Travel με τις ιστοσελίδες δορυφόρους, το greecehotelholiday.com και το greeceferrytickets.com.

Στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας εφαρμόστηκαν όλες οι τεχνικές του Responsive Design, για να είναι η πρόσβαση στην ιστοσελίδα ιδανική, ανεξάρτητα από το μέσον το οποίο χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης για να την επισκεφθεί.

Για την ανάπτυξη της καινούριας σχεδιαστικής μορφής της ιστοσελίδας χρησιμοποιήσαμε το K2 component σε συνδυσαμό με το K2 responsive scroller.
Με την χρήση αυτών των εργαλείων η διαχείρηση της ιστοσελίδας είναι πλέον εύκολη και μπορεί να γίνει και απο άτομα με βασικές γνώσεις χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Από τα δυσκολότερα κομμάτια ολοκλήρωσης του έργου ήταν η μεταφορά των δεδομένων από την παλιά ιστοσελίδα στην καινούγια, λόγω του μεγάλου όγκου τους, που όμως ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Τέλος, η καινούργια ιστοσελίδα φιλοξενείται στον υψηλής απόδοσης dedicated server του Salina Travel, υπό την διαχείριση της intros.gr