Καλέστε μας στο: 210 7010075

Επανασχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας για την Minitech.gr

Επανασχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας για την Minitech.gr

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία μας, η εταιρεία minitech, απευθύνθηκε στην intros.gr,  όταν αποφάσισε ότι έχει έρθει η ώρα για μιά ανανέωση και αναβάθμιση της ιστοσελίδας της. Η Minitech Autoworkshop επέκτεινε την δραστηριότητά της και στην συντήρηση και επισκευή και άλλωn τύπων αυτοκινήτων, παραμένοντας πάντα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για τα Mini.

Στο τεχνικό κομμάτι έγινε αναβάθμιση της έκδοσης Joomla 2.5 σε Joomla 3.4.

Έγινε επανασχεδιασμός και ανάπτυξη της ιστοσελίδας ώστε να εφαρμοστούν όλες οι τεχνικές του responsive design για να γίνει η ιστοσελίδα αφ΄ενός εξίσου ελκυστική και στις κινητές συσκευές και αφετέρου φιλική και σωστά αξιολογήσιμη από τις μηχανές αναζήτησης (Δείτε άρθρο στο  blog σχεδικά με την αλλαγή των κριτηρίων αξιολόγισης).  

Εφαρμόσαμε τεχνικές βελτιστοποίησης της σελίδας και τέλος προσθέσαμε και το τμήμα ιστολογίου (blog), όπου θα βρίσκετε πάντα ενδιαφέρουσες αναρτήσεις είτε με νέα για την εταιρεία είτε για το αυτοκίνητό σας. Επισκεφτείτε το για να το διαπιστώσεστε.

Φιλοσοφία της  intros.gr είναι  ότι μία σχεδιαστικά εκλυστική και λειτουργικά σωστή ιστοσελίδα είναι το μέσον που θα σας βοηθήσει να απογειώσετε την επιχείρησή σας. Μην καθυστερείτε λοιπόν, και ζητήστε μας προσφορά για την δημιουργία ή τον επανασχεδιασμό και της δικής σας διαδικτυακής εικόνας και παρουσίας.