Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος της Αρτέον

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος της Αρτέον

Με περιφάνεια σας παρουσιάζουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα του εκδοτικού οίκου  "Αρτέον", με έδρα την Αθήνα. Αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα αναπτύχθηκε με Joomla! CMS και VirtueMart component για την ευρύτερη προώθηση των εκδόσεων του και των έργων τέχνης που επιμελείται.

Ο χρήστης μπορεί να δεί τα προϊόντα της Αρτέον και να αγοράσει αυτά που προτιμά. Ο κάθε χρήστης έχει τον δικό του λογαριασμό, με αποτέλεσμα οι παραγγελίες να γίνονται εύκολα και γρήγορα.  Επίσης υπάρχει ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης και επικοινωνίας με την ηλεκτρονική τραπεζική.

Μέσα από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη διαδικτυακών καταστημάτων, οι εταιρείες αποκτούν πολλαπλά καταστήματα, γιατί δυνητικά όλοι οι χρήστες μπορεί να είναι και πελάτες ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους. Φτιάχουμε ένα κατάστημα στην γειτονιά τους, και αύξηση των πελατών σημαίνει και δυνητική αύξηση των πωλήσεων.

Γι' αυτό μην διστάζετε να μας ζητήσετε προσφορά ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη και του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.