Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Διαδικτυακού Καταστήματος Sila Stefanidis

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Διαδικτυακού Καταστήματος Sila Stefanidis

Η intros.gr, το 2009, παρουσίασε το μέλλον στον τομέα των πωλήσεων. Ένα πολυεργαλείο ενημέρωσης, παρουσίασης και χοντρικής πώλησης με την μορφή ηλεκτρονικού καταστήματος. Το e-shop Silla περιέχει πάνω από 2.500 προϊόντα με φωτογραφίες και πλήρη περιγραφή, με την υπογραφή της intros.gr στον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα.

Μία ακόμα καινοτομία του συγκεκριμένου e-shop, είναι η custom εφαρμογή του προγράμματος εμφάνισης των αποθεμάτων. Με άλλα λόγια ο χρήστης έχει την δυνατότητα μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή ποιο προϊόν είναι διαθέσιμο και ποιο όχι, και πότε θα μπορέσει να το προμηθευτεί.

Μέσα από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη διαδικτυακών καταστημάτων, οι εταιρείες αποκτούν πολλαπλά καταστήματα, γιατί δυνητικά όλοι οι χρήστες μπορεί να είναι και πελάτες ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους. Φτιάχουμε ένα κατάστημα στην γειτονιά τους, και αύξηση των πελατών σημαίνει και δυνητική αύξηση των πωλήσεων.  

Γι' αυτό μην διστάζετε να μας ζητήσετε προσφορά ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη και του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.