Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος για την Deepcarbon.gr V3

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος για την Deepcarbon.gr V3

Με το τελευταίο e-shop που σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε, η εταιρεία μας δείχνει τον δρόμο για την ανάπτυξη και την άμεση κερδοφορία στο ηλεκτρονικό εμπόριο!

 

H Deepcarbon θέλησε να μεταμορφώσει το δυσλειτουργικό περιβάλλον του virtuemart σε ένα πλήρως λειτουργικό περιβάλλον με την χρήση του Cs-Cart.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξή του έπρεπε να είναι αποτελεσματικά, ώσε να προωθεί όλη την γκάμα προϊόντων της εταιρείας.

 Η σχεδίαση & υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος έγινε ώστε να καλύπτει και τον πλέον απαιτητικό χρήστη, χρησιμοποιώντας την απλότητα και την αμεσότητα που επιβάλλεται (UX techniques) ακόμα και στις πιο περίπλοκες επιλογές.

Στην πρώτη ενότητα συναντάμε την ενότητα "Δημοφιλή προϊόντα". Εδώ βρίσκει κανείς τα προϊόντα που εσείς επισκέπτεστε περισσότερο.
Στην συνέχεια βλέπουμε την ενότητα "Προσφορές". Εδώ είναι κάποιες από τις προσφορές που κατά διαστήματα υπάρχουν στο κατάστημα μας. Παρατηρήστε για ευκολία το ποσοστό έκπτωσης καθώς και την αρχική αλλά και τελική τιμή του προϊόντος.
Τέλος έχουμε την ενότητα "Νέα προϊόντα". Εδώ φυσικά είναι όλα τα νέα προϊόντα που εισάγονται σαν κωδικοί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επίσης έχει εμπλουτιστεί με διάφορες άλλες εφαρμογές που σκοπό έχουν να κάνουν την περιήγηση και την αλληλεπίδραση με τον χρήστη, ευκολότερη.

  • Αίτηση Κλήσης - Πατώντας το μπορούμε να εισάγουμε στα πεδία που εμφανίζονται το τηλέφωνο μας και τις ώρες που επιθυμούμε από την εταιρεία να μας καλέσει.
  • Tracking - Πατώντας το κουμπί TRACK (έχοντας εισάγει τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας), το σύστημα αναγνωρίζει αυτόματα την εταιρία μεταφοράς της παραγγελίας μας και μας ενημερώνει για το που βρίσκεται αυτή.
  • OUR BLOG – Σελίδες με άρθρα, βίντεο, ενημερώσεις με δυνατότητα να εισαγωγής σχόλιων
  • Εφαρμόσαμε στα προϊόντα συνδυαστικές προσφορές
  • Τιμή σε Ευρώ και τιμή σε πόντους - για κάθε ευρώ κερδίζουμε έναν πόντο
  • Επιπλέον έκπτωση αν αγοράσουμε μία συγκεκριμένη ποσότητα και πάνω σε ορισμένα προϊόντα

Την σύνδεση των χρηστών στο site την υλοποιήσαμε με δύο τρόπους.

  • Με την δήλωση ενός Ονόματος Χρήστη και ενός συνθηματικού
  • Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook.

Φυσικά δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι η καινούργια ιστοσελίδα βασίστηκε στις αρχές του Responsive Design, ώστε να είναι το ίδιο εύκολη η πλοήγησή της ανεξάρτητα από το μέσο που χρησιμοποιούν οι χρήστες για την προβολή της.

Τέλος, σχεδιαστικά και τεχνικά, στην ιστοσελίδα εφαρμόστηκαν όλες οι τεχνικές για την βελτιστοποίησή της στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης, η intros.gr ανέλαβε συμβουλευτικό χαρακτήρα ώστε η δομή και τα κείμενα της ιστοσελίδας να είναι διαμορφωμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή αξιολόγηση από τις μηχανές αναζήτησης.

Γι' αυτό μην διστάζετε να μας ζητήσετε προσφορά ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον  σχεδιασμό και την ανάπτυξη και του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.