Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος για το COOG

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος για το COOG

Η Intros.gr επιλέχθηκε, από την κα Χριστίνα Γεράνη, για να υλοποιήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα του COOG, του καταστήματος που διατηρεί στο κέντρο του Πειραιά.

Η σχεδίαση & υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος έγινε ώστε να καλύπτει και τον πλέον απαιτητικό χρήστη, χρησιμοποιώντας την απλότητα και την αμεσότητα που επιβάλλεται (UX techniques) ακόμα και στις πιο περίπλοκες επιλογές.

Επίσης έχει εμπλουτιστεί με διάφορες άλλες εφαρμογές που σκοπό έχουν να κάνουν την περιήγηση και την αλληλεπίδραση με τον χρήστη, ευκολότερη.

Φυσικά δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι η καινούργια ιστοσελίδα βασίστηκε στις αρχές του Responsive Design, ώστε να είναι το ίδιο εύκολη η πλοήγησή της ανεξάρτητα από το μέσο που χρησιμοποιούν οι χρήστες για την προβολή της.

Έμφαση επίσης δόθηκε στον τρόπο εμφάνισης του προιόντος στην mobile έκδοση ώστε να είναι ευκολότερη η δυνατότητα της προσθήκης του προιόντος στο καλάθι.

Η σύνδεση με την τράπεζα υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και για τα μεταφορικά συνδέθηκε η Γενική Ταχυδρομική με έκδοση voucher.

Τέλος, σχεδιαστικά και τεχνικά, στην ιστοσελίδα εφαρμόστηκαν όλες οι τεχνικές για την βελτιστοποίησή της στις μηχανές αναζήτησης

Γι' αυτό μην διστάζετε να μας ζητήσετε προσφορά ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον  σχεδιασμό και την ανάπτυξη και του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.