Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη Εφαρμογής στο Facebook-Isuzu D-Max LIVE Διαδρομή

Ανάπτυξη Εφαρμογής στο Facebook-Isuzu D-Max LIVE Διαδρομή

Το 2012, μία διαφημιστική εταιρεία σχεδίασε μιά προωθητική καμπάνια για το Isuzu D-Max την οποία συνδύασε με ένα διαγωνισμό. Η ανάπτυξη της εφαρμογής της προωθητικής καμπάνιας στο Facebook, όσο και η ανάπτυξη της εφαρμογής του διαγωνισμού στην σελίδα φίλων (fan page) της εταιρείας, ανατέθηκε στην intros.gr.

Η προωθητική καμπάνια είχε επίκεντρο το Isuzu D-Max, το οποίο θα γέμιζε βενζίνη και θα ξεκινούσε ένα ταξίδι ανά την Ελλάδα, με σκοπό να διαπιστώσουμε πόσα χιλιόμετρα μπορεί να διανύσει αυτό το αυτοκίνητο με ένα μόνο γέμισμα. Το αντικείμενο της εφαρμογής της προωθητικής καμπάνιας ήταν, μέσα από την fan page της Isuzu στο Facebook, να παρακολουθεί κάποιος την διαδρομή σε πραγματικό χρόνο και τα χιλιόμετρα που το αυτοκίνητο έχει διανύσει.  Η παρακολούθηση του οχήματος γινόταν με συσκευή της εταιρείας itrack. Έτσι οι χρήστες είχαν την δυνατότητα να δούν που βρίσκεται το αυτοκίνητο, πόσα χιλιόμετρα έχει διανύσει και πόσα λίτρα καυσίμου του απομένουν.

Η συνεργασία με την συγκεκριμένη διαφημιστική εταιρεία, είναι πάντα άψογη, και αυτό φαίνεται και στο αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά όμως κληθήκαμε να συνεργαστούμε και με την εταιρεία itrack, η οποία παρακολουθούσε το αυτοκίνητο μέσω των συσκευών της.  Και αυτή η συνεργασία μας υπήρξε επιτυχημένη και το αποτέλεσμα άψογο. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να δούνε live που βρισκόταν το Isuzu D-max με όλες τις πληροφορίες για την διαδρομή του, τα χιλιόμετρά του και την κατανάλωσή του.

Οι διαγωνισμοί στο Facebook, δίνουν στις Fan Page των εταιρειών μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις.

Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος αυτών των Facebook applications, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για καμία εταιρεία.

Γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη!!  Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!!!

Στην intros.gr  έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις μικρές ή μεγάλες, και προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις!!