Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη Διαγωνισμού στο Facebook Freddoccino-Βρες την κοκκινομάλλα

Ανάπτυξη Διαγωνισμού στο Facebook Freddoccino-Βρες την κοκκινομάλλα

Το 2013, μία μεγάλη διαφημιστική εταιρεία, μία εκ των βασικών συνεργατών μας, σχεδίασε μία διαφημιστική καμπάνια για το Freddoccino, που περιελάμβανε και έναν  διαγωνισμό στο Facebook μέσω της σελίδας των φίλων (fan page). Την ανάπτυξη της εφαρμογής του διαγωνισμού στο Facebook, την ανέθεσε στην intros.gr.

Η ιδέα του διαγωνισμού βασίστηκε στο ότι η κεντρική ηρωίδα του Freddoccino (η γνωστή σε όλους μας κοκκινομάλα με το πουά μαγιώ και τις κόκκινες γόβες), απέδρασε από το ποτήρι του Freddoccino που εμφανίζεται και γυρνά την πόλη. Μία ηθοποιός, υποδυόμενη την "Κοκκινομάλα", κυκλοφορούσε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Ο σκοπός του διαγωνισμού ήταν να την βρεί κάποιος, να φωτογραφηθεί μαζί της, και να αναρτήσει την φωτογραφία στο Facebook. Ο διαγωνισμός έδινε την δυνατότητα και σε όσους χρήστες δεν είχαν καταφέρει να βρούν την κοκκινομάλα, να φτιάξουν μία φωτογραφία μαζί της, χρησιμοποιώντας την φωτογραφία του προφίλ τους και κάποιες πόζες της κοκκινομάλας που πιθανόν θα ταίριαζαν. Την φωτογραφία την ανέβαζαν στο Facebook, προσκαλώντας φίλους στο διαγωνισμό και ενημερώνοντας με ανάρτηση για την δική τους συμμετοχή. 

Την ιδέα αυτή η intros.gr, την υλοποίησε δημιουργώντας ένα flash minisite

Πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι τέτοιες εφαρμογές στο Facebook, δίνουν στις Fan Page των εταιρειών μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις. Η συγκεκριμμένη Facebook application, υπήρξε μέρος μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής καμπάνιας της εταιρείας σε διάφορα μέσα επικοινωνίας.

Στην intros.gr έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει, ότι έχουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την τεχνολογία να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις!!