Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής για το Barbarossa Bar

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής για το Barbarossa Bar

Ένας από τους παλαιότερους πελάτες μας, το Barbarossa Bar στην Πάρο, συνεργάστηκε με το Barak Bar στην Αθήνα, ώστε να φιλοξενεί βραδιές Barbarossa, και αυτό θέλησε να το κοινοποιήσει μέσων της Σελίδας φίλων τους στο Facebook. Για να το πετύχει εμπιστεύτηκε την intros.gr για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της Facebook εφαρμoγήςΗ Ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε μία απλή, ευφάνταστη και φιλική στο χρήση εφαρμογή στο FB, η οποία θα ικανοποιούσε  τους στόχους του πελάτη, μέσω ενός απλού διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός αυτός, φιλοξενήθηκε στην σελίδα φίλων του Barbarossa Bar, και έδινε ως έπαθλο, μία πρόσκληση για 6 άτομα με μία φιάλη ποτό της αρεσκείας τους. Ο διαγωνισμός ζητούσε από τους χρήστες να συμπληρώσουν την Δήλωσης συμμετοχής, και να αποδεχθούν τους όρους του διαγωνισμού. Υπήρχε περιορισμός στην μία συμμετοχή στην κλήρωση ανά χρήστη. Επίσης ζητούσε να κοινοποιήσουν στο χρονολόγιό τους την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό καθώς και να μοιραστούν το μήνυμα της επιτυχούς συμμετοχής τους με τους φίλους τους.

Ο στόχος του διαγωνισμού, δεν ήταν μόνο να ενημερωθεί ο κόσμος για το καινούργιο γεγονός και χώρο, αλλά και να αυξηθεί η επισκεψιμότητα τόσο στην Σελίδα φίλων του Barbarossa Bar όσο και στην ιστοσελίδα του. 

Αυτή λοιπόν τη εφαρμογή στο Facebook βοήθησε τον πελάτη μας να μεταδόσει ταχύτατα με με ευρεία εξάπλωση το μήνυμά του.  Οι χρήστες κοινοποιώντας την συμμετοχή τους στους φίλους τους, τους ενημέρωναν ότι το Barbarossa Bar έρχεται στην Αθήνα κάθε Τετάρτη στο χώρο του Barak Bar.

 

Τέτοιες προωθητικές ενέργειες και εφαρμογές, στοχεύουν σε μεγαλύτερη διασπορά των ειδήσεων που θέλουμε να κοινοποιήσουμε αλλά και σε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα της ιστοσελίδα και της fan page στο Facebook. 

 

Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος των τέτοιων Facebook applications, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για καμία εταιρεία.

Γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη!!  Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!!!

 

Στην intros.gr έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις, και προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις,