Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Διαγωνισμού Φωτογραφίας για το i-lovegreece.com

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Διαγωνισμού Φωτογραφίας για το i-lovegreece.com

Το i-lovegreece.com είναι μία μεγάλη διαδικτυακή πύλη με έδρα την Αθήνα, η οποία ήθελε να αυξήσει την εταιρική της παρουσία στο Facebook. Εμπιστεύθηκε την intros.gr για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενός φωτογραφικού διαγωνισμού στο Facebook, στην σελίδα των φίλων (fan page). Με αυτό τον τρόπο θέλαμε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα όχι μόνο της fan page στο Facebook, αλλά και της ιστοσελίδας της διαδικτυακής πύλης.

Η ιδέα μας στην intros.gr ήταν να να δημιουργήσουμε μία διασκεδαστική, απλή, εμπνευσμένη και προσανατολισμένη προς τους χρήστες εφαρμογή στο FB. Η εφαρμογή καλούσε τους χρήστες να ανεβάσουν μέχρι πέντε φωτογραφίες από την Ελλάδα, και να ζητήσουν από τους φίλους τους, κατ' αρχήν την συμμετοχή τους, και επιπλέον να ψηφίσουν για την καλύτερη φωτογραφία. Οι φωτογραφίες με τις περισσότερες ψήφους θα κέρδιζαν δώρα.

Μέσω αυτής της Facebook εφαρμογής, πετύχαμε, μέσα σε μία μόνο εβδομάδα, εξαιρετική διάδοση, φτάνοντας από του 0 επισκέπτες στους πάνω από 2.600 χρήστες που δήλωσαν ότι τους αρέσει η σελίδα. Και πάνω από 920.000 έγιναν φίλοι ή ακολουθούν την εταιρική σελίδα. Το ποσοστό εισερχόμενων φίλων ανέβηκε σε επίπεδα πάνω από 2000% και το συνολικό εβδομαδιαίο ποστοστό ξεπέρασε το  700%.

Τα παραπάνω είναι απόδειξη ότι διαγωνισμοί ή εφαρμογές στο Facebook, δίνουν στις σελίδες των εταιρειών, μεγάλη επισκεψιμότητα και διασπορά. Η εταιρεία κατ' αυτόν τον τρόπο στοχεύει σε αύξηση της πελατείας και συνεπακόλουθα στην αύξηση των πωλήσεων. 

Φιλοσοφία της intros.gr είναι, ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος τέτοιου είδους εφαρμογών στο Facebook, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για καμμία εταιρεία.

Μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, σχετικά με το Facebook, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!!!

Στην intros.gr έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι έχουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την τεχνολογία να προσφέρουμε στους πελάτες μας πάντα τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις!