Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook εφαρμογής Nokia - Φοιτηtips

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook εφαρμογής Nokia - Φοιτηtips

Η Nokia το 2011, εφάρμοσε μία ακόμα διαφημιστική καμπάνια με την ονομασία "Φοιτη-tips", μέσω της σελίδας των φίλων (fan page) στο Facebook, η οποία προτάθηκε από την διαφημιστική εταιρεία Wunderman Athens, και της οποίας ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ανατέθηκαν στην intros.gr.

Η ιδέα ήθελε να προωθήσει συσκευές κινητών τηλεφώνων σε φοιτητές μέσω διαγωνισμού στο Facebook.Ο διαγωνισμός διεξήχθει σε συνεργασία με την εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ, και χωριζόταν σε δύο βήματα.

Στο πρώτο βήμα του Facebook application με την ονομασία "Φοιτη-tips", που δημιουργήσαμε, οι φοιτητές καλούνταν να αναρτήσουν μία χρηστική πληροφορία στην σελίδα των fan της Nokia. Για παράδειγμα "Ποιά σχολή κάνει τα καλύτερα παρτυ;" ή "Πώς θα τα βγάλει πέρα κάποιος με την γραμματεία;".Με την ανάρτηση της πληροφορίας ο κάθε χρήστης λάμβανε ένα κωδικό, τον οποίο και καλούνταν να δηλώσει, για να διαπιστώσει αν ο κωδικός κέρδιζε ή όχι.

Το επόμενο βήμα του διαγωνισμού ζητούσε από τους χρήστες να προσκαλέσουν φίλους να ψηφίσουν για την καλύτερη χρηστική πληροφορία. Ο χρήστης που ανήρτησε την χρηστική πληροφορία με τις περισσότερες ψήφους, θα κέρδιζε δώρα.

Οι διαγωνισμοί, οι οποίοι χωρίζονται σε τμήματα, κάθε ένα εκ των οποίων δίνει την δυνατότητα νίκης, δίνουν στην Fan Page της εταιρείας μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά.  Η πολυπλοκότητά τους στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δεν θα πρέπει να είναι απαγορευτική για τις εταιρείες γιατί μέσω αυτών η εταιρεία στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις. 

Στην intros.gr  έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις, και προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις!!