Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανασχεδιασμός Διαδικτυακής πύλης i-lovegreece.com Guide for Greece

Ανασχεδιασμός Διαδικτυακής πύλης i-lovegreece.com Guide for Greece

Η επαγγελματική συνεργασία της intros.gr με τον συγκεκριμένο συνεργάτη ξεκίνησε το 2011, με την δημιουργία ενός τοπικού διαδικτυακού τουριστικού οδηγού-καταλόγου τον ilovespetses.gr.

Ένα χρόνο αργότερα, μετά την επιτυχία του πρώτου εγχειρήματος, ο πελάτης μας κύριος Σπανός Κωνσταντίνος, συνιδρυτής του i-lovegreece, στράφηκε σε εμάς, στην intros.gr, να υλοποιήσουμε το όραμά του για την δημιουργία του απόλυτου διαδικτυακού τουριστικού οδηγού για την Ελλάδα.

Έτσι ξεκίνησε το  i-lovegreece.com!

Η ουσία του όλου έργου ήταν να προσαρμόσουμε την αντίληψη του τουριστικού οδηγού στον 21ο αιώνα, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας την ιδανικότερη λύση γι' αυτό.

Στην σημερινή ψηφιακή εποχή, ο ταξιδιώτης πρέπει να έχει την δυνατότητα να αντλεί πληροφορίες για τον τόπο προορισμού του (μαζί με ένα εκτενή επιχειρηματικό κατάλογο της περιοχής), πριν ακόμα ταξιδέψει, καθώς επίσης και να έχει τις πληροφορίες αυτές διαθέσιμες καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού του μέσω των κινητών συσκευών του (κινητό τηλέφωνο, tablet, laptop κλπ.)  

Η μεγάλη πρόκληση του εγχειρήματος ο σχεδιασμός του, θέλοντας να κάνουμε τον τεράστιο όγκο παρεχόμενων πληροφοριών, εύκολα προσβάσιμο, απλό και ευχάριστο στον μέσο χρήστη. 

Η έκδοση BETA, της διαδικτυακής αυτής πύλης ξεκίνησε τον Μάιο του 2012.

Μία διαφορετική έκδοση της διαδικτυακής πύλης ξεκίνησε το Μάιο του 2014, η οποία τελικά είναι μία ολοκληρωτικά διαφορετική ιστοσελίδα εξαιτίας του γεγονότος ότι πολλά άλλαξαν και προστέθηκαν, μετά την διάρκεια λειτουργίας της διαδικτυακής αυτής πύλης.  

Η σημερινή έκδοση περιλαμβάνει:

  • Την αναβαθμισμένη έκδοση του Joomla
  • Διαφορετική προσέγγιση στον σχεδιασμό της διάταξης και της μορφής (ώστε να ανταποκρίνεται περισσότερο στο όραμα του πελάτη).
  • Πολλά εξειδικευμένα προϊόντα, ενότητες κατασκευασμένες κατά παραγγελία όπως διάφοροι χάρτες, φίλτρα αναζήτησης σε περισσότερα πεδία, φίλτρα γρήγορης αναζήτησης κατηγοριών, ηλεκτρονική εγγραφή (για τις επιχειρήσεις).

Επιπλέον η intros.gr προσφέρει σε αυτή την διαδικτυακή πύλη, αρκετές ακόμα ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπως την Φιλοξενία της ιστοσελίδας (Hosting), την Βελτιστοποίησή της για τις μηχανές αναζήτητης (S.E.O), Εφαρμογές στα Κοινωνικά δίκτυα και πολλά άλλα "καλούδια" του ηλεκτρονικούmarketing.

Όλα αυτά συνδυασμένα με μία στοχευμένη στρατηγική marketing,δίνουν στην διαδικτυακή αυτή πύλη, προοπτικές επιτυχίας, με αποτέλεσμα να μπορεί επίσης να προσφέρει μία ευκαιρία, σε όλους του επιχειρηματίες ανά την Ελλάδα,  να προβάλουν την επιχείρησή τους μέσα από μία μεγάλη διαδικτυακή πύλη.

Όποια και αν είναι η ιδέα σας, όσο μικρή ή μεγάλη είναι η επιχείρησή σας, το διαδίκτυο πάντα μπορεί να σας προσφέρει ευκαιρίες και εμείς στην intros.gr μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε. Τα πολυάριθμα έργα που έχουμε μέχρι σήμερα υλοποιήσει καθώς και τα σχόλια των πελατών μας για την ποιότητα της δουλειάς που προσφέρουμε, το αποδεικνύουν.

Ζητήστε μας προσφορά σήμερα κιόλας, ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προτάσεις σας!