Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανασχεδιασμός και Αναβάθμισης της διαδικτυακής πύλης Nextdeal.gr (2014)

Ανασχεδιασμός και Αναβάθμισης της διαδικτυακής πύλης Nextdeal.gr (2014)

Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με την nextdeal.gr, ο διευθυντής, κύριος, Κωστής Σπύρου, ζήτησε από την intros.gr μία εκ βάθρων αναβάθμιση της διαδικτυακής πύλης.

Το πρώτο βήμα της αναβάθμισης ήταν να εγκαταστήσουμε την τελευταία έκδοση του Joomla! CMSΕπιπλέον εγκαταστήσαμε τα ισχυρά K2 content extensionK2 responsive scroller, Frontpage Slideshow και Simple Image Gallery Pro.

Μετά από αυτήν την ζωτικής σημασίας αναβάθμιση (κυρίως για λόγους ασφαλείας), προχωρήσαμε στην εφαρμογή καινούργιων σχεδιαστικών τεχνικών, συμπεριλαμβανομένου και της έκδοσης της διαδικτυακής πύλης για κινητές συσκευές (responsive design).

Η ανανέωση της πύλης ξεκίνησε με την δημιουργία ενός μοντέρνου σχεδιασμού (web design) και την ανάπτυξη προτύπων που θα ικανοποιούσαν τις ανάγκες των χρηστών της διαδικτυακή πύλης

Το επόμενο στάδιο ήταν εφαρμόσουμε σύγχρονες σχεδιαστικές δομές όπως το tableless structure και το να υιοθετήσουμε τα επικαιροποιημένα HTML5 & CSS3.

Η βασική πρόκληση για μας ήταν η μεταφορά του τεράστιου όγκου πληροφοριών της διαδικτυακής πύλης στο καινούγιο σύστημα CMS με μηδενικές απώλειες και το πετύχαμε. 

Τέλος, εξίσου σημαντικό για την nextdeal.gr ήταν να επικεντρωθεί στην βελτιστoποίηση για τις μηχανές αναζήτησης  (S.E.O. Search Engine Optimization), ώστε να αυξήσει την αξιολόγηση της πύλης σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της.

Η Ιntros.gr έκανε μία ενδελεχή ανάλυση των στατιστικών δεικτών (analysis on the statistical indexes)  και ξεκίνησε την εγκατάσταση την πύλη των παραμέτρων για την βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (S.E.O. on-site setup)  οι οποίες αύξησαν στο μέγιστο την αξιολόγησή της από τις μηχανές αναζήτησης. 

Επιπλέον, η intros.gr πρότεινε στην nextdeal.gr μία στρατηγική διαδικτυακού Marketing (Internet Marketing Strategy) με την χρήση των Content Marketing και στρατηγικών Marketing των Μηχανών Αναζήτησης (S.E.M. Search Engine Marketing).

Κατά την διάρκεια των επόμενων μηνών από την αναβάθμιση, η ομάδα μας παρείχε διάφορες επιπλέον υπηρεσίες βελτιστοποίησης, όπως τα Back-linking or inbound linking, Keyword analysis, Competitor analysis, Trackbacks και άλλα.

Όποια και αν είναι η ιδέα σας, όσο μικρή ή μεγάλη είναι η επιχείρησή σας, το διαδίκτυο πάντα μπορεί να σας προσφέρει ευκαιρίες και εμείς στην intros.gr μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε. Τα πολυάριθμα έργα που έχουμε μέχρι σήμερα υλοποιήσει καθώς και τα σχόλια των πελατών μας για την ποιότητα της δουλειάς που προσφέρουμε, το αποδεικνύουν.

Ζητήστε μας προσφορά σήμερα κιόλας, ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προτάσεις σας!