Καλέστε μας στο: 210 7010075

Επανασχεδιασμός & ανάπτυξη διαδικτυακής πύλης greecehotelholiday.com

Επανασχεδιασμός & ανάπτυξη διαδικτυακής πύλης greecehotelholiday.com

Η intros.gr ξεκίνησε την συνεργασία της με το Salina Travel LTD με την αναβάθμιση, βελτιστοποίηση και φιλοξενία του greeceferryticket.com.

 Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του παραπάνω έργου, το δεύτερο μεγάλο project που μας εμπιστεύθηκε το Salina Travel LTD και ο ιδιοκτήτης του κύριος Σαλαμάνος Σταύρος, ήταν ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η ενσωμάτωση internet marketing στρατηγικών, η βελτιστοποίηση, και η φιλοξενία του greecehotelholiday.com

Αναλυτικά, το νέο project αφορούσε τον επανασχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας, ενσωματώνοντας παράλληλα στρατηγικές internet marketing.Βασικός στόχος ήταν παράλληλη αύξηση των επισκεπτών αλλά και η μετατροπή τους σε πραγματικούς πελάτες, μέσω των booking engines που παρέχει το Salina Travel.

Αποφασίσαμε να παρέχουμε στους χρήστες γρήγορα, απλά και χωρίς καθυστερήσεις την δυνατότητα να κάνουν τις κρατήσεις τους on-line, εμφανίζοντας τα book engines με αντίστοιχα call-to-actions, ώστε να μετατρέπονται οι αναζητήσεις των χρηστών σε κρατήσεις άμεσα.

Σημείωση: τα booking engines είναι διαθέσιμα σχεδόν σε όλες τις επιμέρους σελίδες της ιστοσελίδας.

Στον σχεδιασμό λάβαμε υπόψη την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας από διαφορετικές συσκευές γι’αυτό και η υλοποίηση έγινε με τεχνικές Responsive Web Design , ώστε να την κάνουμε άρτια, ανεξάρτητα από την συσκευή που ο κάθε χρήστης θα χρησιμοποιήσει.

Το επόμενο στάδιο του έργου ήταν η μεταφορά των δεδομένων (Data Migration) από το Jomholiday component και το Article Manager του Joomla σε Κ2.

Το έργο ήταν αρκετά μεγάλο,  δεδομένου ότι η ιστοσελίδα έχει περίπου 35.οοο σελίδες και περίπου 700.000 φωτογραφίες, το οποίο όμως ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, χάρη στην γνώση και την εμπειρία της intros.grσε παρόμοια έργα.

Κατά την ανάπτυξη και αναβάθμιση έγινε βελτιστοποίηση του πηγαίου κώδικα για την άρτια εμφάνιση των σελίδων στις μηχανές αναζήτησης. Δημιουργήσαμε H tags, microdata (schema.org) σε κάθε σελίδα, meta data Dublin Core Code, canonical urls, και κάναμε Link Building (εσωτερικό και εξωτερικό).  Επίσης στην htaccess δημιουργήσαμε 301 redirects από την προηγούμενη ιστοσελίδα, καθώς και Headers. Τέλος δημιουργήσαμε robots.txt, google web master tools και analytics.

Τέλος, η φιλοξενία γίνεται με dedicated διακομιστές για τις ιστοσελίδες του Salina Travel LTD,  οι οποίοι διαμορφώθηκαν ώστε να είναι υψηλής απόδοσης, η διαχείριση τους γίνεται από την intros.gr.

Όποια και αν είναι η ιδέα σας, όσο μικρή ή μεγάλη είναι η επιχείρησή σας, το διαδίκτυο πάντα μπορεί να σας προσφέρει ευκαιρίες και εμείς στην intros.gr μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε. Τα πολυάριθμα έργα που έχουμε μέχρι σήμερα υλοποιήσει καθώς και τα σχόλια των πελατών μας για την ποιότητα της δουλειάς που προσφέρουμε, το αποδεικνύουν.

Ζητήστε μας προσφορά σήμερα κιόλας, ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προτάσεις σας!