Καλέστε μας στο: 210 7010075
03
Απρ
2015

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Facebook (συνέχεια)

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Facebook  (συνέχεια)

Όπως έχει γίνει ήδη σαφές σε προηγούμενη ανάρτησή μας, όλη η ενημέρωση και η αλληλεπίδραση γύρω από την σελίδα σας στο Facebook, στοχεύει στο να γίνει γνωστή η εταιρεία σας και το αντικείμενό σας. Σχεδιαστικά, θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα εύκολης μετάβασης των χρηστών από την σελίδα σας στο Facebook, στην ιστοσελίδα σας.

Η χρήση του Facebook μας δίνει την δυνατότητα να γνωστοποιήσουμε τάχιστα την εταιρεία σας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Σε επόμενη ανάρτησή μας στο blog μας, θα μιλήσουμε για τις εφαρμογές στο Facebook, που υλοποιούμε στην intros.gr, ώστε να πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερους στόχους.

Σε αυτό το σημείο θεωρούμε ότι θα πρέπει να σας ενημερώσουμε και για την αρνητική πλευρά του ίδιου νομίσματος που λέγεται Facebook.

Με την ίδια ταχύτητα που εξαπλώνεται η διαφήμησή σας ή οποιοδήποτε θετικό σχόλιο, με εξίσου γρήγορο ρυθμό απλώνεται και οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο, κακόβουλο ή μη. Επειδή δε, τα αρνητικά σχόλια δυστυχώς επηρρεάζουν περισσότερο, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να απαντήσετε άμεσα, είτε εσείς αυτοπροσώπως είτε κάποιος από το προσωπικό σας, με τέτοιο τρόπο που δεν προσβάλλει τον σχολιαστή ακόμα και αν τα σχόλιά του είναι προσβλητικά.

Μην ξεχνάτε ότι ο τρόπος που χειρίζεστε τέτοιες καταστάσεις (Risk Management) αντικατοπτρίζει και την ποιότητα της εταιρείας σας.

Όλη αυτή η διαδικασία καθιστά το Facebook ένα εργαλείο με το οποίο πρέπει να υπάρχει συνεχής ενασχόληση, το οποίο σημαίνει ταυτόχρονα και έξτρα κόστος για την επιχείρησή σας. Αν λοιπόν είστε έτοιμοι να επενδύσετε στην προβολή της εταιρείας σας μέσω του Facebook, ζητήστε μας προσφορά για την δική σας σελίδα και ελάτε να συζητήσουμε. Αν πάλι εξακολουθείτε να έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

*Συμβουλή της ημέρας: Αν θέλετε να αναρτήσετε ένα ολοκαίνουργιο άρθρο, που δημιουργήσατε στην ιστοσελίδα σας, στην σελίδα σας του Facebook, θα πρέπει πρώτα να «περάσει» από το ακόλουθο link (Object debugger) 

https://developers.facebook.com/tools/debug/og/object/