Καλέστε μας στο: 210 7010075
11
Δεκ
2015

7 Λόγοι για τον επανασχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας

7 Λόγοι για τον επανασχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας

Διαβάστε πολύ προσεκτικά τις παρακάτω ερωτήσεις:

  1. Έχετε μία ιστοσελίδα στην οποία επενδύσατε χρήματα και δεν είναι αποδοτική;
  2. Μήπως οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας δεν βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνουν;
  3. Έχετε μία ιστοσελίδα που δεν καλύπτει πλέον τις ανάγκες της επιχείρησή σας;
  4. Η εταιρεία που είχε αναλάβει την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας, αν και σας υποσχέθηκε πολλά, άφησε την ιστοσελίδα μισοτελειωμένη;
  5. Ο ανταγωνισμός έχει μεγαλύτερο μερίδιο ηλεκτρονικής αγοράς αν και εσείς έχετε καλύτερο όνομα και φήμη στον κλάδο;
  6. Ζητήσατε να προσθέσετε καινούγιες λειτουργίες ή προγράμματα στην ιστοσελίδα σας και οι προγραμματιστές σας λένε ότι δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές με τις παρούσες υποδομές;
  7. Η ιστοσελίδα δεν είναι καθόλου ελκυστική όταν εμφανίζεται στις κινητές συσκευές;

Αν σε ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω ερωτήματα, η απάντησή σας είναι θετική, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να σκεφτείτε σοβαρά τον επαναχεδιασμό και την υλοποίηση της ιστοσελίδας σας.

Με τα χρόνια οι σχεδιαστικές τάσεις, στον τομέα της σχεδίασης ιστοσελίδων, αλλάζουν με αποτέλεσμα να χρειάζεται να επανασχεδιάσετε την ιστοσελίδα σας για να διατηρήσει την φρέσκια και πρωτοποριακή σχεδιαστική της απεικόνηση.

Ο επαναχεδιασμός της ιστοσελίδας σας, είναι μια ολοκαίνουργη ιστοσελίδα, με καινούργια ίσως σχεδιαστική απεικόνιση αλλά σίγουρα καινούργια προσέγγιση στον τρόπο που θα παρουσιάζει τις παροχές και τις πληροφορίες που θέλετε να προωθήσετε. Βασικός παράγοντας για τον επανασχεδιασμό είναι να εφαρμοστούν στην καινούργια ιστοσελίδα όλες οι αρχές του responsive design ώστε να γίνει φιλική και προς τις κινητές συσκευές, και φυσικά να αξιολογηθεί καλύτερα από τις μηχανές αναζήτησης (Δείτε σχετική ανάρτηση στο blog "Αλλαγή κριτηρίων αξιολόγησης ιστοσελίδων").

Τέλος, ο επανασχεδιασμός, για να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα πρέπει να γίνει με στόχο να δημιουργηθεί και να υποστηριχθεί μια στρατηγική ηλεκτρονικού marketing.

Στην intros.gr μπορούμε να επανασχεδιάσουμε την ιστοσελίδα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να εξαλείψουμε τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζετε με την σημερινή σας διαδικτυακή παρουσία. Επικοινωνήστε μαζί μας τους προβληματισμούς και τις ιδέες σας, ώστε να επανασχεδιάσουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την δική σας ιστοσελίδα.