Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος της diamond-genesis.gr

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος της diamond-genesis.gr

Η Diamond-genesis.gr ήθελε ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα για να προωθήσει τη γκάμα των προϊόντων της.

Καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως η διασύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα, ενσωματώθηκαν στο ηλεκτρονικό κατάστημα ώστε να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις. 

Η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος ήταν ζωτικής σημασίας για την εταιρεία, η οποία θεωρεί τις ηλεκτρονικές πωλήσεις βασικό μέσο των πωλήσεων και τις ανάπτυξής της. 

Η Intros.gr τους προσέφερε μία αποδοτικότατη και αξιόπιστη λύση σε Joomla! 2.5 συνδιασμένη με Virtuemart 2.0.

Επίσης δημιούργησε ένα εξειδικευμένο πρόσθετο (custom plugin) για το Virtuemart 2.0, το οποίο ονόμασε "λίστα επιθυμιών", όπου οι χρήστες προσθέτουν τα αγαπημένα τους προϊόντα και έχουν την δυνατότητα να τα ξαναδούν πρίν αποφασίσουν, σε σαφώς λιγότερο χρόνο από την εκ νέου περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Μέσα από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη διαδικτυακών καταστημάτων, οι εταιρείες αποκτούν πολλαπλά καταστήματα, γιατί δυνητικά όλοι οι χρήστες μπορεί να είναι και πελάτες ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους. Φτιάχουμε ένα κατάστημα στην γειτονιά τους, και αύξηση των πελατών σημαίνει και δυνητική αύξηση των πωλήσεων.

Γι' αυτό μην διστάζετε να μας ζητήσετε προσφορά ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη και του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.