Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταλόγου της Diamond-link.net

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταλόγου της Diamond-link.net

Η Diamond-link.net ήθελε ένα πλήρη ηλεκτρονικό κατάλογο για να προωθήσει αποτελεσματικά τη γκάμα των προϊόντων της στους διακινητές της. Ο ιδρυτής της και Διευθύνων Σύμβολος κύριος Σολανάκης Ευτύχιος εμπειστεύτηκε την intros.gr για την δημιουργία του.

Καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως η διασύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα, ενσωματώθηκαν στο ηλεκτρονικό κατάστημα ώστε να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις.

Η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος ήταν ζωτικής σημασίας για την εταιρεία, η οποία θεωρεί τις ηλεκτρονικές πωλήσεις βασικό μέσο των πωλήσεων και τις ανάπτυξής της. 

Η Intros.gr τους προσέφερε μία αποδοτικότατη και αξιόπιστη λύση σε Joomla! 2.5 συνδιασμένη με Virtuemart 2.0.

Ο καινούργιος ηλεκτρονικός κατάλογος περιελαμβάνει την δυνατόττητα μιάς εύκολης πλοήγησης, η οποία επιτρέπει στους επισκέπτες να μελετήσουν διεξοδικά τα προϊόντα της diamond-link.net. 

Επίσης δημιούργησε ένα εξειδικευμένο πρόσθετο (custom plugin) για το Virtuemart 2.0, το οποίο ονόμασε "λίστα επιθυμιών", όπου οι χρήστες προσθέτουν τα αγαπημένα τους προϊόντα και έχουν την δυνατότητα να τα ξαναδούν πρίν αποφασίσουν, σε σαφώς λιγότερο χρόνο από την εκ νέου περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τέλος, όλος ο ηλεκτρονικός κατάλογος βασίζεται στις τεχνικές του responsive design, ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα να μην εξυπηρετηθούν οι χρήστες κινητών συσκευών. 

Μέσα από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη διαδικτυακών καταστημάτων, οι εταιρείες αποκτούν πολλαπλά καταστήματα, γιατί δυνητικά όλοι οι χρήστες μπορεί να είναι και πελάτες ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους. Φτιάχουμε ένα κατάστημα στην γειτονιά τους, και αύξηση των πελατών σημαίνει και δυνητική αύξηση των πωλήσεων.

Γι' αυτό μην διστάζετε να μας ζητήσετε προσφορά ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη και του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.