Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος της Deepcarbon.gr V2

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος της Deepcarbon.gr V2

H Deepcarbon θέλησε να μεταμορφώσει την απλή ιστοσελίδα της εταιρείας σε ένα πλήρως λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα. Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξή του έπρεπε να είναι αποτελεσματικά, ώσε να προωθεί όλη την γκάμα προϊόντων της εταιρείας.

Σημαντικά χαρακτηριστικά προστέθηκαν (όπως η διασύνδεση Facebook), ώστε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος και να αυξήσουμε τις πωλήσεις.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι το βασικό μέσο πωλήσεων της εταιρείας, γι' αυτό και αυτό το έργο ήταν ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της εταιρείας.

Η Intros.gr έδωσε μία υψηλής απόδοσης αξιόπιστη λύση με το καινούριο Joomla! 2.5. Η ομάδα της Intros.gr όχι μόνο ενσωμάτωσε την ήδη υπάρχουσα δομή στην καινούργιας τεχνολογίας πλατφόρμα, αλλά έδωσε και μία ολοκληρωτικά καινούργια λύση. 

Η καινούργια πρόταση έχει ως χαρακτηριστικό την εύκολη πλοήση των επισκεπτών στα προϊόντα της deepcarbon's, στις λεπτομέρειες κάθε ενός από αυτά και την εύκολη παραγγελία τους άμεσα. 

Επίσης δημιουργήσαμε ένα μηχανισμό μέσα στο Virtuemart 2.0 ωστε να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο που χρειάζεται ο πελάτης για να παραγγείλει ένα προϊόν με όλα τα εξαρτήματά του. 

Το αποτέλεσμα είναι μία σύγχρονη, απρόσκοπτη αγοραστική εμπειρία όπου ο πελάτης δίνει παραγγελία πολλαπλών εξαρτημάτων μέσα από την σελίδα του προϊόντος που έχει επιλέξει. 

Μέσα από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη διαδικτυακών καταστημάτων, οι εταιρείες αποκτούν πολλαπλά καταστήματα, γιατί δυνητικά όλοι οι χρήστες μπορεί να είναι και πελάτες ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους. Φτιάχουμε ένα κατάστημα στην γειτονιά τους, και αύξηση των πελατών σημαίνει και δυνητική αύξηση των πωλήσεων.

Γι' αυτό μην διστάζετε να μας ζητήσετε προσφορά ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη και του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.