Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος για την Piperoriza.gr

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος για την Piperoriza.gr

Η Piperoriza χρειαζόταν ένα καινούργιο, πιό εξελιγμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, που θα ήταν αποδοτικότερο στην πώληση του συνόλου των προϊόντων της. 

Ορισμένα σημαντικά καινούργια χαρακτηριστικά (όπως η διασύνδεση με το Facebook) προστέθηκαν στο ηλεκτρονικό κατάστημα ώστε να επιτύχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και να αυξήσει τις πωλήσεις.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι το βασικό μέσο πωλήσεων της εταιρείας, γι' αυτό και αυτό το έργο ήταν ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της εταιρείας.

Η Intros.gr έδωσε μία υψηλής απόδοσης αξιόπιστη λύση μέσω της ανάπτυξης του ηλεκτρονικού καταστήματος με το καινούριο Joomla! 2.5. Η ομάδα της Intros.gr όχι μόνο ενσωμάτωσε την ήδη υπάρχουσα δομή στην καινούργιας τεχνολογίας πλατφόρμα, αλλά έδωσε και μία ολοκληρωτικά καινούργια λύση. 

Η καινούργια πρόταση περιελάμβανε την δυνατόττητα μιάς εύκολης πλοήγησης, η οποία επιτρέπει στους επισκέπτες να μελετήσουν διεξοδικά τα προϊόντα της Πιπερόριζα, να δούν λεπτομέρειες για το καθένα από αυτά , και να επικοινωνήσουν με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρείας αν έχουν κάποιες ερωτήσεις. Ο τρόπος με τον οποίο είναι δομημένος αυτός ο ηλεκτρονικός κατάλογος επιτρέπει στον πελάτη να μετατρέψει την αναζήτησή του σε αγορά εύκολα και γρήγορα.

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό της πρότασης αυτής είναι ένα ισχυρό εργαλείο διαχείρισης,ο οποίο επιτρέπει την διαχείριση καταλόγων προϊόντων, λογαριασμών πελατών, παραγγελιών καθώς επίσης παρέχει και δυνατότητα εφαρμογής μιας ευέλικτης στρατητικής εκπτώσεων.

Τέλος προχωρήσαμε στην δημιουργία μιας σελίδας στο Facebook με στόχο να αποκτήσει η εταιρεία παρουσία σε ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να πετύχει μεγαλύτερη διάδοσή της.

Μέσα από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη διαδικτυακών καταστημάτων, οι εταιρείες αποκτούν πολλαπλά καταστήματα, γιατί δυνητικά όλοι οι χρήστες μπορεί να είναι και πελάτες ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους. Φτιάχουμε ένα κατάστημα στην γειτονιά τους, και αύξηση των πελατών σημαίνει και δυνητική αύξηση των πωλήσεων.

Γι' αυτό μην διστάζετε να μας ζητήσετε προσφορά ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη και του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.