Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής για την Most Chic

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής για την Most Chic

Η εταιρία Most Chic είναι ένα νεοσύστατο online κατάστημα, που προσφέρει την μεγαλύτερη συλλογή από μάρκες Ελλήνων και ξένων  σχεδιαστών.  Για την καλύτερη προβολή και επικοινωνία της εταιρίας με το ευρύ κοινό, εμπιστεύτηκε την intros.gr για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενός μεγάλου διαγωνισμού στο Facebook.

Με κίνητρο την κλήρωση μιας μοντέρνας γυναικείας τσάντας, οι χρήστες αφού αποδεχθούν τους όρους του διαγωνισμού, επιλέγουν μια τυχερή τσάντα και μαθαίνουν αμέσως το αποτέλεσμα της επιλογής τους. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσες φορές επιθυμούν. Επίσης μέσω της εφαρμογής του διαγωνισμού, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να επισκευθούν απ' ευθείας το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας και να δούν όλα τα προϊόντα.

Οι διαγωνισμοί στο Facebook, δίνουν στις σελίδες των εταιρειών μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και διασπορά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις. 

Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη ή το κόστος αυτών των εφαρμογών στο Facebook, δεν πρέπει να είναι εμπόδιο για καμία εταιρεία. 

Γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μεγάλη ή μικρή, απλή ή πολύπλοκη!!!  Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!!!

Στην intros.gr έχουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την τεχνολογία να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις εκλυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις!