Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για το Ασφαλιστικό ΝΑΙ

Σχεδιασμός & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για το Ασφαλιστικό ΝΑΙ

Μετά την επιτυχία της διαδικτυακής πύλης Next Deal και των ιστοσελίδων τόσο της εβδομαδιαίας εκπομπής για την ασφάλιση «Ώρα ασφάλισης» όσο και της διαδικτυακής εφημερίδας για γονείς «Παιδικός Σταθμός για γονείς», ήρθε η ώρα να περάσει στην διαδικτυακή εποχή και το διμηνιαίο επιστημονικό περιοδικό του ασφαλιστή «Ασφαλιστικό ΝΑΙ».

Για μία ακόμη φορά ο Κωστής Σπύρου, εκδότης και ιδιοκτήτης των ανωτέρω (σχόλια του για την δουλειά της intros.gr μπορείτε να δείτε στα σχόλια των πελατών μας), εμπιστεύθηκε την intros.gr.

Το περιοδικό «Ασφαλιστικό ΝΑΙ» είναι ένα καταξιωμένο έντυπο στο χώρο με συνεχή παρουσία από το 1989. Στην διαδικτυακή παρουσία του περιοδικού η intros.gr, θέλησε να μείνει στο πνεύμα και την φιλοσοφία του περιοδικού όπως αυτά αναφέρονται και στην «Ταυτότητα του περιοδικού».

Σχεδιαστικά χρησιμοποίησε τα χρώματα και τα λογότυπα του περιοδικού. Φρόντισε στην αρχική σελίδα εκτός από τρέχον τεύχος με επιγραμματική αναφορά των άρθρων του, να υπάρχει και η δυνατότητα των χρηστών να εγγραφούν συνδρομητές. Η σχεδιαστική ομάδα καθώς και οι developers της intros.gr, χρησιμοποίησαν όλες τις τεχνικές του Responsive Design ώστε όλες οι παραπάνω δυνατότητες να παρέχονται, στους χρήστες, με την βέλτιστη μορφή τους, σε όλες τις κινητές ή σταθερές συσκευές.

Πρόσθεσε το Γράμμα του εκδότη που θα ανανεώνεται με κάθε νέα έκδοση του περιοδικού, καθώς και την Ταυτότητα του Περιοδικού, με αναφορά στο πνεύμα και την φιλοσοφία του καθώς και στο ανθρώπινο δυναμικό του.

Επίσης φρόντισε να υπάρχει τμήμα όπου ο χρήστης να μπορεί να δεί παλαιότερα τεύχη με τους τίτλους των άρθρων που έχουν δημοσιευτεί.

Φυσικά, δεν θα παραλείψουμε να αναφέρουμε την δυνατότητα, που ενσωματώθηκε στην ιστοσελίδα, για άμεση μετάβαση του χρήστη τόσο στην διαδικτυακή πύλη NextDeal, όσο και στην ιστοσελίδα της «Ώρα Ασφάλισης» καθώς και στην διαδικτυακή εφημερίδα για γονείς «Παιδικός Σταθμός για γονείς». Η δυνατότητα αυτή παρέχεται σε όλες τις σελίδες του ιστότοπου του «Ασφαλιστικού ΝΑΙ». Η προσθήκη αυτή έγινε, εκτός από την διευκόλυνση του κοινού για πληροφόρηση, για λόγους βελτιστοποίησης της σελίδας για τις μηχανές αναζήτησης. Η διασύνδεση αυτή δημιουργεί παραπομπές σε πραγματικό χρόνο, γενονός που αξιολογήται θετικά από τις μηχανές αναζήτησης. Με αυτό τον τρόπο βελτιστοποιούμε όλες τις ιστοσελίδες που διασυνδέονται και όχι μόνο μία. (οι διασυνδέσεις επηρρεάζουν όλες τις ιστοσελίδες άρα όλες επαναξιολογούνται θετικότερα).

Για να πετύχει όλα τα παραπάνω, η ομάδα της intros.gr, τεχνικά χρησιμοποίησε την τελευταία έκδοση του Joomla CMS, καθώς και όλα τα πρόσθετα όπως το Κ2 και κάποια προσαρμοσμένα ειδικά για το «Ασφαλιστικό ΝΑΙ», που ήταν απαραίτητα για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε.

Η intros.gr μπορεί να προσφέρει και σε εσάς την διαδικτυακή παρουσία που ονειρεύεστε. Ζητήστε μας προσφορά σήμερα κιόλας, ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιεσδήποτε απορίες σας.